• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 01:50

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

beroi4e

Цитат на: Giorgio_Armano - 31.05.2010 21:12
за мене най добрия магазин във Варна е Панда срещу макдрайф.
4овека  е стар акварист врял и кипял и знае доста и обяснява вси4ко което ви интересува .
потдържа си добре магазина
абе вси4ко му е на ниво

+ и от мен!

joro1981

И от мен един + ! Купих си звездни анцитруси наскоро от него.
Пийте червено вино за да сте здрави, а здравето е нужно за да се пие ракия !

gecatax

Един + за pet-paw много коректни, даже ми пратиха 4 книжки на SERA и химикал.

-250л.

adam

Тази събота за първи път бях на Подуенския пазар за животни. На доста "скатано" място се оказа пазара, но с питане далеч се стига. Атмосферата беше страхотна, лично на мен ми напомня за атмосферата на битака в Димитровград (сектора за животни) през 80-те години.
Срещнах няколко познати лица от форума, но успях да се запозная единствено с Райко, които има ферма за аквариумни рибки и Петя от "Аква свят". На тях двамата искам да им кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ, затова че ми помогнаха да се ориентирам (все пак за първи път бях на пазара) и че имаха търпението да ме изслушат. Някои ще кажат "Е , не е кои знае какво.", но за мен това са хора известни в българската акваристика, така че беше удоволствие за мен.  
Пазара в Подуене е малък, но за сметка на това има всичко, или ако няма търговците ти го доставят на следващата събота. Пък и цените са доста добри.
Определено беше интересно преживяване.

elblanko

Цитат на: adam - 11.07.2010 07:43
лично на мен ми напомня за атмосферата на битака в Димитровград
*offtopic Това сигурно е така защото там навремето беше софийския битак.  *DRINK*
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

kardam681

Цитат на: radha - 23.03.2010 18:50
Здравейте! Аз съм начиначиеща и прекарах огромно време в търсене на съвети (не само от тук :-) ) по магазините. Най-накрая открих едно златно :-) магазинче!!!!  Намира се на бул. "Христо Ботев" №67, 10м до пресечката й с "Пиротска". Магазинчето не е само за рибки, всъщност аквариумите са около 6. Има около 50 вида рибки и всичко необходимо за един аквариум, но все пак, четейки тук и виждайки колко са напред :-) акваристите, ви го препоръчвам като за начинаещи. Т.е. няма да намерите външни филтри и прочие сложни за мен неща :-). Мацката, която държи магазина, обаче е невероятен спец (работила е в софийския зоопарк по поддръжка на аквариумиуте!!!!!!!!!!!), готова да сподели знанията си (а това се среща рядко :-(!), за нея животните са по-важни от парите *privet*, при нея няма болна рибка, а и случайно да има - няма да ви я продаде!!!!!!! С една дума *BRAVO* и препоръчвам магазинчето на всички начинаещи, а и на спецовете, ако искат да обменят мнения :-) Успех на всички!
......това ми звучи ,като много евтина реклама

wwladoo

*offtopic Колега ,че те всички постове в тая тема са един вид реклама на даденият магазин от доволни клиенти,както и да ги погледнеш!!!А дали е целенасочена или не казва ли ти човек ;-) :-D
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

spetsa

То това за мен е Антиреклама 50 вида риби в 6 аквариума,тая кака трябва да е магьосница

Svill

Мнооого голям + за zoomagazin.eu Освен че поръчката ми дойде за един ден, без да знам са ми направили отстъпка и не само че не платих транспорт от София до Бургас а платих и под обявената в сайта им цена. И това за поръчка около 60лв.  *BRAVO*. И като се има предвид че филтъра който купх беше на най-ниска цена в българските он-лайн магазини, /и не само в българските/

pamelina

От мен един голям +   за wisteriabg.com .
Много коректни и точни .

rgeorgieff

Голям + за Мишо (мишокалкана). За пореден път показва, че е коректен човек и търговец  :-)

phoenixlm

+++ за wwladoo. Напълни ми душата човека, "имаш ли такива рибки - имам, кога ще пратиш - тогава, кога ще пристигнат - тогава". Каквото е казал, това стана и ми обясни всичко, за което го помолих. Много коректен, много точен. Браво  *privet*  *bg*

IVO MITEV

+++++++++++++++++++ЗА Райко *thanks *thanks *privet* *privet*евалла,професионална работа *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*

Longanlon

Налага се да дам положителна оценка на Анубиас.бг и mi6okalkana.

Човека отговаря на съобщения бързо, обажда се по телефона да уточни поръчката, списъкът му с предлагани риби, растения и други неща е подробен и голям, всичко пристигна на време в голяма стиропорена кутия, опаковано прилежно - всеки отделен вид в по две (едно в друго) дебели пликчета. Изобщо - личи си, че се старае да направи всичко както трябва.

+++++
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

brankov

Цитат на: Longanlon - 12.10.2010 15:30
Налага се да дам положителна оценка на Анубиас.бг и mi6okalkana.

Човека отговаря на съобщения бързо, обажда се по телефона да уточни поръчката, списъкът му с предлагани риби, растения и други неща е подробен и голям, всичко пристигна на време в голяма стиропорена кутия, опаковано прилежно - всеки отделен вид в по две (едно в друго) дебели пликчета. Изобщо - личи си, че се старае да направи всичко както трябва.

+++++
+1 и от мен, днес получих растенията в прекрасна форма  *THUMBS UP*.

Similar topics (5)

42124

Публикации: 9
Прегледи: 6987

32641

Започната от The Proo

Публикации: 5
Прегледи: 10098

22577

Започната от gipsa

Публикации: 9
Прегледи: 7544