• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 00:20

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

ЮАР 2010

Започната от Raven, 06.06.2010 15:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

gecatax

Цитат на: MeTogu - 12.07.2010 03:04
Засада имаше.
Нямаше на повторението, ако робенчо не изтърва положенията..

-250л.

mejdupraznika

Милиони букмеикари са поругали октоподчето Паул  *ROFL* *ROFL* *ROFL*

Асен Евгениев

Абсолютно равностоен мач. Честито на Испания! *THUMBS UP*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

meshov

Да му е честита на съдията испанската титла. - при първото докоснава на Иниеста преди двойното, 1000% засада. Чист директен червен картон спестен на мижатурката пуйол и няколко обратни жулти картона, чисто нарушение на футболните правила!!!
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

elblanko

Нещата последваха логичния си завършек. Сега остава да се определи най добрия играч на световното, аз бих го дал на всички испански футболисти с изключение на Педро и Фабрегас, защото проявиха егоизъм в важни моменти.
За съжаление победителя ще е само един, мисля че най заслужилия в отбора е SAINT IKER, и понеже вратарите рядко печелят индивидуални отличия, избора може да падне и върху Шави, и отново ще е заслужено.

Spain  - Forever

*DRINK*
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

MeTogu

Цитат на: meshov - 12.07.2010 03:44
Да му е честита на съдията испанската титла. - при първото докоснава на Иниеста преди двойното, 1000% засада. Чист директен червен картон спестен на мижатурката пуйол и няколко обратни жулти картона, чисто нарушение на футболните правила!!!
Това исках да кажа и аз.Точно при головото подаване няма засада,но предишния пас беше засада.За картоните е относително там съдията си решава и не можем да го съдим.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

dfdid

Цитат на: MeTogu - 12.07.2010 11:27
Това исках да кажа и аз.Точно при головото подаване няма засада,но предишния пас беше засада.За картоните е относително там съдията си решава и не можем да го съдим.
Не говорете глупости!

MeTogu

Виж сега ние тука глупости не говорим,коментираме си.Ако имаш нещо повече да кажеш кажи го или гледай какво коментират в спортните канали.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Lucio

Мето, тук добре се вижда, че и при първия пас Иниеста не е в засада.  *DRINK* Испания - Холандия 1 - 0 world cup 2010

miTko

Холандия заслужаваше повече, нямаше загуба. Испания започна със загуба от Швейцария и завърши с четири мача с 1:0. Това няма начин да не са го научили от Италия... Не обичам такива неща, не че някой ме пита.
А съдията не е хетеросексуален. *THUMBS UP*
Разни мои АКВАРИУМИ 

bicho1976

Като напълно неутрален зрител в този финал(който и да беше спечел щях да съм доволен),смятам че Испания напълно заслужено го спечелиха.Холандците разчитаха основно на Снайдер и Робен,докато "фуриите"имаха страхотно балансиран състав със повече футболисти които да се нагърбят да решат даден мач.Единствената им загуба беше плод на случайност и голямият тактик Хитцфелд.Това че отборите играеха защитно срещу тях(с изключение на Холандия)и победите им са с 1-0 не трябва да умаловажава успеха им.Всички признават че е немислимо да тръгнеш да се надиграваш с този отбор,оттам идват и тези малки но достатъчни победи.Видяхме какво стана със резултатността на Бразилия,Аржентина и Германия.

wwladoo

Цитат на: wwladoo - 11.07.2010 23:01
Желая успех на по добрият!!!Нека да гледаме шоу и красив футбол!!! ;-) :-)
По- добрият победи,жалко че не гледах каквото исках!!!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

trupai

Браво на Испания!
Това е съвременният футбол, да мачкаш през целият мач, да играеш повече с топката ! Така станаха еврошапиони, а сега и световни!
Браво на Дел Боске - страхотен треньор!
Браво и на Бразилия, че разкара Дунга!/това ще е следващият световен шампион/
Съжалявам Аржентина, страхотен отбор, но се сбъднаха опасенията ми, Марадона ги провали!
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

bicho1976

Цитат на: akitaka - 12.07.2010 15:24

Браво и на Бразилия, че разкара Дунга!/това ще е следващият световен шампион/

И аз така мисля,фактора домакин ще си окаже влиянието.Върху съдиите имам предвит. :-D

Similar topics (5)

26635

Публикации: 20
Прегледи: 10418

21886

Започната от stenli

Публикации: 2
Прегледи: 1682

25479

Публикации: 5
Прегледи: 4441

25812