• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 02:01

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

ЮАР 2010

Започната от Raven, 06.06.2010 15:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wwladoo

Ако това ще е новият ,,световен шампион Германия,,--хайде моля мерси,винаги са се провирали между капките,откакто се помня и са играли на финал!!!Дано октопода познае,просто не ми харесва играта им изобщо,държаха се първото полувреме,като някоя страхлив селски отбор,който са го пуснали да играе в големият град!!!Верно ,че са млади ама  толкова ... :-)
: 07.07.2010г 22:10ч
Цитат на: wwladoo - 08.07.2010 01:25
Ако това ще е новият ,,световен шампион Германия,,--хайде моля мерси,винаги са се провирали между капките,откакто се помня и са играли на финал!!!Дано октопода познае,просто не ми харесва играта им изобщо,държаха се първото полувреме,като някоя страхлив селски отбор,който са го пуснали да играе в големият град!!!Верно ,че са млади ама  толкова ... :-)
ТОВА КОЕТО ИСКАХ СЕ СЛУЧИ!!!!!!! *YAHOO* *YAHOO* *DRINK* Испания и Холандия на финал!!!!!                         Ааааааа няма да ми помрачават рожденният ден  разни шваби--11.07. *DRINK* *DRINK* *bg*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

Асен Евгениев

Жалките и безпомощни шваби трябваше отдавна да си ходят на село.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

bicho1976

Auf fiderzen!!!Трябва и билети за мача да платят!

petarvalchev

Евала на испанците. Международния отбор най-накрая ще си ходи  :-D :-D :-D

Асен Евгениев

Цитат на: bicho1976 - 08.07.2010 02:22
И то на дебелата тарифа, щото го гледаха най-отблизо, от първия ред.

stanilabg

Германия? *Fuck!*

elblanko

Viva España!

Катеначото е мъртво, да живее футбола.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

wwladoo

Искам на малкият финал,Уругвай да им напълни шортите!!!! ;-) :-D Фурлан има възможност-да стане голмайстор на световното,като им ги напълни!!! ;-) :-D
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

petarvalchev

Цитат на: wwladoo - 08.07.2010 02:40
Искам на малкият финал,Уругвай да им напълни шортите!!!! ;-) :-D

+1  *YAHOO* *YAHOO*

denbosch

Цитат на: bicho1976 - 08.07.2010 02:22

Чак толкова безпомощни не съм очаквал да са германците-една голова опасност за цял мач =-O?!
Но пък толкова много ми е кеф *YAHOO*!!!

MeTogu

Разконцентрирани са от Октопода.Верно нищо не играха.Такно се надявах да си остане 0-0 ама те направо се бяха отказали.
Нищо не показаха от предните мачове.Максимата като не вкараш ще ти вкарат проработи.Сега се надявам Холандия да са шампиони.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

elblanko

Цитат на: MeTogu - 08.07.2010 10:08
Разконцентрирани са от Октопода.Верно нищо не играха.Такно се надявах да си остане 0-0 ама те направо се бяха отказали.
Нищо не показаха от предните мачове.Максимата като не вкараш ще ти вкарат проработи.Сега се надявам Холандия да са шампиони.
По скоро работи максимата играеш толкова колкото ти позволи противника.
Някой от германците искаха да докоснат топката след мача, защото това така и не им се отдаде за 90 минути игра. *ROFL*
Един на нула, както вече споменах déjà-vu.                                                                  
                                                                     Spain  Forever
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Миряна

Хиаихаиха... и аз съм за Испания, то в германския отбор повечето за турци, индийци, негри,   и кви ли не  *CRAZY* Истински немски национален отбор казвам аз!  *ROFL*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Fcsyrovhmb%2F538237_3797678353034_21052137_n.jpg&hash=7f354611765e38613a09ec04546b6d458529bb4a

wwladoo

Цитат на: MeTogu - 08.07.2010 10:08
Максимата като не вкараш,ще ти вкарат важи ако имаш хиляда положения и не вкарваш,а германците горките имаха едно единствено за цял мач ;-)!!!!Някои сякаш се страхуваха да докоснат топката,да не би да сгрешат!!!! ;-) *CRAZY*Ама хайде стига сме ги обсъждали,те и затова не заслужават!!!

Асен Евгениев

Цитат на: ^^Мирянка - Мърморянка^^ - 08.07.2010 14:27
Хиаихаиха... и аз съм за Испания, то в германския отбор повечето за турци, индийци, негри,   и кви ли не  *CRAZY* Истински немски национален отбор казвам аз!  *ROFL*
Рекорда го държи Франция на по-предното световно. От 22 футболисти чисти французи бяха точно ...4! *CRAZY*
Бартез, Блан, Лизаразу и четвъртия не се сещам кой беше в момента.

Similar topics (5)

23193

Публикации: 20
Прегледи: 14425

25780

Публикации: 7
Прегледи: 4893

26635

Публикации: 20
Прегледи: 10418

21886