• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.07.2025 14:37

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

ЮАР 2010

Започната от Raven, 06.06.2010 15:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wwladoo

Пожиьом увидим,са казали руснаците-утре някой ще черпи виртуално,ама кой ще е...... *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

wwladoo

Казвайте,прогнози колеги да видим кой ще познае,за тази вечер-Холандия или южноамериканците-Уругвай!!! ;-) :-) *DRINK*Преди малко чух прогнозата,на октопода -врачка който до сега е познавал резултатите на Германците,тоя път ги е закопал-предсказал е загуба-в другият полуфинал,с риск да стане за мезе(даваха го по телевиз.-) ;-) :-D
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

miTko

Холандия! Обаче резултат не знам. Все пак не съм октопод.  :-D
Разни мои АКВАРИУМИ 

Raven

Лично аз съм за Уругвай.

Изобщо не ми пука всъщност кой какъв футбол играе, просто искам да има малко радост за бедните :-)

https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

wwladoo

Цитат на: Raven - 07.07.2010 01:16
Лично аз съм за Уругвай.

Изобщо не ми пука всъщност кой какъв футбол играе, просто искам да има малко радост за бедните :-)

*THUMBS UP*------Два страхотни гола през първото полувреме--1-1,някой,от коментаторите в началото на мача предсказа,че ще се гледа мач до 12ч,може и да познае!Очертава се интересен полуфинал!! ;-) :-)Действително с голямо желание играе-Уругвай!!
: 06.07.2010г 22:10ч
Цитат на: miTko - 06.07.2010 22:47
Холандия! Обаче резултат не знам. Все пак не съм октопод.  :-D Под резултат имах впредвид,загуба или победа на германците-не знам някой дали го е гледал,октопода-такъв номер не бях гледал!!! ;-) :-D

denbosch

Така както се изкефих на гола на Форлан,съм се кефил само на още няколко мача- България-Германия`94,финала на ШЛ Байерн-Манчестър Юнайтед и тази година втория мач Барселона-Интер!!!
Хайде нашите!!! *DRINK*

biska

Цитат на: wwladoo - 07.07.2010 01:27
*THUMBS UP*------Два страхотни гола през първото полувреме--1-1,някой,от коментаторите в началото на мача предсказа,че ще се гледа мач до 12ч,може и да познае!Очертава се интересен полуфинал!! ;-) :-)Действително с голямо желание играе-Уругвай!!
: 06.07.2010г 22:10ч

И все пак аз  съм за Дъчмените.

Асен Евгениев

Баси мача! И двата отбора заслужаваха да играят на финал.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

wwladoo

Независимо от победата,на Холандия-браво и на двата отбора,голям мач!!!Опита си каза думата!!!!Утре вечер дано гледаме същото,а не надлъгване!!!! *YAHOO* :-) Искам финал Испания-Холандия!!!! *YAHOO*Голям първи гол на Холандия!!!

denbosch

Голям карък на това световно,добре,че не залагам :-P.
Жал ми е за Уругвай,Холандия с нищо не показа,че заслужава да е на това ниво-два красиви гола/първия и третия-Евала!/ за цяло първенство и някакъв луд късмет,скриващ скучния и допотопен футбол,който показват.Като сложим и явната съдийска намеса/измислените засади за Уругвай,неотсъдена дузпа през първото полувреме за удар с лакът на Ван Бронхорст,спестен червен картон на Ван Бомел за влизане с бутонките напред/първо полувреме-този във всеки мач да съм го изгонил до 35-тата минута!/,капак на всичко беше втория гол от явна засада.На финала може да се случи нещо куриозно-да стискам палци за Германия/разчитам на Испания да не я докараме до там,а и на октопода Пол/-нищо лично против холандците,просто не мога да ги дишам!***** нация,както казва един съученик,живял доста там!
Респект за Уругвай,респект за Форлан!!! *thanks

митко

Мноого ме е яд за загубата на Уругвай.Така ме е яд само след случайна победа на Подуене :-D
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Асен Евгениев

Цитат на: wwladoo - 07.07.2010 02:30
*YAHOO* :-) Искам финал Испания-Холандия!!!! *YAHOO*

И аз, и аз.

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

wwladoo

И мен ме е яд за Уругвай,но...в случая по добре Испания-Холандия,отколкото Германия-Холандия,не ги дишам и двата отбора, последните!!! ;-)

Ogi_

Немският октопод Пол, вчера хвърли Германия в ужас, като предсказа загуба от Испания на полуфинала.

Октопода досега е познал всички мачове на Германия на това световно, вкл. и загубата от Сърбия.

Единственото успокоение на германците е, че октопода досега е допуснал една грешка, през 2008 предсказва, че Германия ще победи Испания на финала на европейското, само че Испания побеждава с 1:0.

Снимки на рибките ми преди и сега !

Телефон: 0896 276 109

miTko

Цитат на: wwladoo - 07.07.2010 04:32
И мен ме е яд за Уругвай,но...в случая по добре Испания-Холандия,отколкото Германия-Холандия,не ги дишам и двата отбора, последните!!! ;-)
Владо, щеш, не щеш Холандия и Германия най-вероятно на финал.  Така или иначе аз продължавам да викам за Холандия.
Печени пипала от октопод на скара с бира се очертава май. Известен ама ще живее кратко. 8-)
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (5)

26635

Публикации: 20
Прегледи: 10406

21886

Започната от stenli

Публикации: 2
Прегледи: 1680

25479

Публикации: 5
Прегледи: 4429