• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 04:50

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ето така се прави бизнес!

Започната от Асен Евгениев, 26.06.2010 19:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Асен Евгениев

Ето това е чист бизнес. Разходите да са за някой друг, а ти да лапкаш приходите. *YAHOO*
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Luton

Тоя кабел, който е на "куп" няма ли да се размерише и разтопи до края на рязането? :-)

Кой им е крив, че не инвестират и не вкарат кабелите под земята, печелят като европейски

фирми а отношението им към клиентите и всички останали е като в Африка от по миналия век.

Не са за жалене, скубане до като може! :-D

Асен Евгениев

Да, само дето и ВиК, и Енергото си калкулират загубите /кражбите/ по трасето в цената
на продукта си и товарят редовните плащачи.

Luton

За съжаление си прав. Много съм учуден как институциите защитават кожодерите на народа и това продължава вече двайсетина години.

Взел заем от банка, има проблем и не го връща или пък сметката за ток и парно и не може някой да си плати??

Следва  Съд, Присъда и Съдия изпълнител, описване на имущество и порицание, срам и позор за несретника!

Съда защитава банката и утилити фирмата а за обикновенния гражданин не мисли, еми това си е обикновенна услуга,

променят се обстоятелствата, клиента става не платежоспособен и ТОЧКА, нормален риск в бизнеса.

КАКТО Е НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА! Направо настръхвам, като чета за такива безумия!       

Асен Евгениев

В случая комичното е /или трагичното/, че всичко това се разиграва на 30 метра от входа
на Енергото, което е в дясно в края на улицата. Но явно не им пука, защото ще си вземат
парите от редовните.

Ogi_

Цитат на: akapulko - 26.06.2010 19:46
В случая комичното е /или трагичното/, че всичко това се разиграва на 30 метра от входа
на Енергото, което е в дясно в края на улицата. Но явно не им пука, защото ще си вземат
парите от редовните.

Една информация, за който не е наясно, в енергото много добре знаят какво става - или поне тези, които трябва да проверят.

Говорил съм с разни цигани по въпроса, те се закачат по същия начин и крадат ток, за домашни нужди, питам циганина:
"И ако ви хванат?" и циганина: "Ааа няма, като идва проверка, имаме човек в енергото, на който плащаме и ни се обажда да откачим кабелите."

А ние глупаците продължаваме да си плащаме чинно, заедно със загубите ...

Снимки на рибките ми преди и сега !

Телефон: 0896 276 109

Luton

Но явно не им пука, защото ще си вземат
парите от редовните.

А това вече е трагичното, тея хора немат възможност за загуба, нема такъв бизнес в който печалбата ти е гарантирана.

Някой нема да плати ама те видиш ли щели от друг да вземат губещите се пари. Аз също имам малък бизнес и при мен, както при

милионите обикновенни хора, защита от нередовни платци чрез закон няма, защо пък тези да имат, да не би папата да им е изпълнителен директор?

Айде да не се паля  много, много.  

Чакам всеки момент да ми пристигант две двойки чисти тигрови ендлерки с десетина скаридки, та ще успокоя душата :-D

Поздрави и приятен уикенд, колега.

wwladoo

А забелязали ли сте,че в по големите цигански квартали--електромерите са качени горе на стълбовете на върха ;-) :-D и новите трасета са прекарани с кабели със изолация(да не могат да хвърлят куки да се закачат) ;-),не като на останалите стълбове без изолация!!!! :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

vasso

Да, не вярвам да са секнали кражбите обаче. Много се нервя на такива гледки и теми, че ще взема да напиша нещо... гневно меко казано! *MODERATOR*

nikolaytoshev

Мразя, че ромите (мангалите) имат повече права от мен в тази държава.  *MODERATOR*
Значи само те живеят от помощи, крадат и все се оплакват, че са зле, не ходят на училище и се реват, че все били дискриминирани на във Върховния съд.  *MODERATOR*

Ogi_

Цитат на: nikolaytoshev - 26.06.2010 21:50
Мразя, че ромите (мангалите) имат повече права от мен в тази държава.

Според мен не е конструктивно и дори изцяло погрешно да се настройваме срещу ромите, защото хората дето вземат рушветите, за да им пуснат ток, са българи, аз поне не съм виждал циганин работещ в енергото ...

Проблема е общ за всички, за тези, които крадат, тези които им позволяват (облагодетелствайки се) и тези (ние) които стоят и търпят това и чинно плащат за загубите със сметките си за ток.
Снимки на рибките ми преди и сега !

Телефон: 0896 276 109

vasso

Не може само да ги дондуркаме. Не понасям мързеливци, които само се оплакват колко са зле, колко са бедни, как нямат пари за нищо и само обвиняват правителството за неспособността си. Ама за сателитна телевиция и интернет има пари, за книги няма. :-D

valnata

Според вас само циганите ли крадат ток?Не че ги защитавам(МРАЗЯ ГИ :-D) Обаче аз имам други наблюдения.. Много българи се възползват от услугите на енергото, и  доста заможни хора си крадат без да се замислят. Разликата е в това, че циганите по-рядко ги режат. Българите сме малко по-тактични и си викаме техници(те пак са от енергото :-D) да настроят електромера.

zambo

Цитат на: valnata - 27.06.2010 00:19
Според вас само циганите ли крадат ток?Не че ги защитавам(МРАЗЯ ГИ :-D) Обаче аз имам други наблюдения.. Много българи се възползват от услугите на енергото, и  доста заможни хора си крадат без да се замислят. Разликата е в това, че циганите по-рядко ги режат. Българите сме малко по-тактични и си викаме техници(те пак са от енергото :-D) да настроят електромера.
Искам един такъв техник да ми настрои електромера . Ще почерпя . Обещавам .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Luton

Циганите са най-лесното оправдание за всички нас, циганин източил банка или циганин приватизатор не знам да има!

Изобщо яките айдушки истории са си чиста проба българска работа!

Similar topics (5)

12214

Започната от ivo.ivanchev

Публикации: 4
Прегледи: 2073

58803

Публикации: 6
Прегледи: 3396

27112

Публикации: 2
Прегледи: 13771

24291