• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 15:33

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Уж планинари, ама вандали!

Започната от Асен Евгениев, 22.03.2010 00:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

slayerp5

Баба ми казваше: "Мале у една къща, ако има десет души, които да чистят, а един да цапа, все е тая."  *bg*

vasso

То по принцип боклуците са хвърляни на различни места, има донесени от вятъра, но се събират на едно място. Отврат е, но такова е и положението по бреговете на безлюдни острови, няма спасение! :-(

Rendaka

А някой случаино да знае как се добива смола от бор? Нескопосан срез и млади дръвчета. А й откога станахме толкова загрижени за 2 - 3 фиданки, след като никой нищо не каза, когато някой висше стоящи народно поставени личности изсичаха горите към Кърджали и Доспад, чиято собственост не е частна?

Айде със здраве! :)
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

valnata

Цитат на: Rendaka - 21.06.2010 22:41
А някой случаино да знае как се добива смола от бор? Нескопосан срез и млади дръвчета. А й откога станахме толкова загрижени за 2 - 3 фиданки, след като никой нищо не каза, когато някой висше стоящи народно поставени личности изсичаха горите към Кърджали и Доспад, чиято собственост не е частна?

Айде със здраве! :)

*THUMBS UP* Гора не остана.. :-D Всичко изнесоха и никой не ги спря, даже продължава да се сече. За 2-3 фиданки обаче може и петиция да се направи. Горите и цеховете на някои господа от друг произход процъвтяват. Носят се трупи с внушителни размери от Смолян и др.. Как един защитник не забеляза това. :-D

Асен Евгениев

Нещо не разбирам последните постове. Значи да не се възмущавам, като видя пет отсечени
дървета, защото някой отсякъл цяла гора. :buff:
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

valnata

Възмущавай се. *THUMBS UP* И аз се възмущавам.  То така или иначе с възмущението ще си останем...

Alexfield

Всичко това добре, разбирам, възмущавате се. Ама планинарите къде ги намесвате в цялата работа  *dontknow*
Нещо не ми се връзва "баирбудала" с раничка на гърба да мъкне трупи от гората...
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

rgeorgieff

Миналата седмица се качих до Рилски манастир. Топло време, навсякъде народ. По околните полянки същата гледка - безразборно палене на огън и захвърлени боклуци по реката  :-(
А за Искър и Панчаревското езеро не ми се коментира....

miTko

Цитат на: Alexfield - 22.06.2010 11:57
Всичко това добре, разбирам, възмущавате се. Ама планинарите къде ги намесвате в цялата работа  *dontknow*
Нещо не ми се връзва "баирбудала" с раничка на гърба да мъкне трупи от гората...
Мда. По мои наблюдения, основните трайни замърсявания се простират до час и половина пеш от място, до което достига автомобил или друг превоз(лифт например), при лесен терен. Изключенията обаче са все повече...Трябва да има сериозни административни мерки, както е в чужбина, иначе няма оправяне.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Асен Евгениев

Това е за "Добре дошли"

А това за "Довиждане"

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (5)

14061

Публикации: 3
Прегледи: 3265

28189

Публикации: 13
Прегледи: 5656

30300

Започната от mb4life

Публикации: 26
Прегледи: 10833