• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.07.2025 13:55

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

ЮАР 2010

Започната от Raven, 06.06.2010 15:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Luton

Come on England!!

Lucio

Ако гледаме съставите Аржентина трябва да са шампион. Бразилия за първи път от много време са без ярко иявена звзда. Германците нямат футболисти с манталитет, Италия също. Остава Испания, лично на мен не ми допада ама са фаворити. Тайно се надявам, че Англия /най-сетне с добър треньор/  ще направят нещо.

rakim

Един човек не прави отбор,мисля че прекалено много се надъхват всички хора с Месси и конкретно с Аржентина.Но все пак ще видим това е лично мое мнение.
540л Южна Америка

petarvalchev

Много хора си мислят, че Меси е Аржентина. До голяма степен ДА, но както каза 1 човек отбор не прави. Аржентина има много добри играчи: Демикелис, Хайнце, Валтер Самуел, Масчерано, Макси Родригес, Игуан, Тевес (ако си гледал първенството в Англия, значи знаеш какви мачове прави с Ман С), Милито (финала на ШЛ няма да го коментирам) и Меси. Мисля, че им е време да станат шампиони. А и им симпатизирам като игра :)

wwladoo

Англия ми се иска да е,но като погледна Аржентина,си е фаворит за финала!!А може ли някоя скрита надежда да блестне на финала,гледам всички се надъхваме на изявените фаворити,ами ако някое ,,футболно джудже,, обърка тотото,кво става--или опа до полуфинал ,,джуджетата,, *CRAZY*-стига толкова,че бием през ръцете,а!!!! ;-) :-D
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

denbosch

Англия на първо място *thanks,Бразилия,Италия,Испания,САЩ,Кот д`Ивоар-много станаха,но в този ред ще си ги подкрепям!
Анти-на първо място Аржентина  *Fuck!*,Франция,Германия,Холандия!
Иначе очаквам доста изненади на това световно,особено в предварителните групи ми се струва,че букмейкърите ще се намесят решително ;-).

Bolta

В момента по National geographic дават - как са правени стадионите в ЮАР.
''Подготовка за световното по футбол''

trupai

Аржентина е големият фаворит, но с този треньор според мен ще се издънят! Марадона е голям футболист, но не става за треньор!
Испания шампион!
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

torkonator

Аз винаги съм за Бразилия, Освен когато не играе България на световното :), че тогава и Германците треперят. А дали не е добре да се сложи една анкета и да си направим нашето фенско класиране на отборите?
Какво ще кажеш да победиш главоболието без хапчета?

miTko

Марадона е българския Стоичков!  :-D :-D :-D
Разни мои АКВАРИУМИ 

trupai

Цитат на: miTko - 07.06.2010 21:50
Марадона е българския Стоичков!  :-D :-D :-D
Даже е по-зле! Стоичков не се дрогираше!  :-)
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

elblanko

Цитат на: akitaka - 08.06.2010 13:09
Даже е по-зле! Стоичков не се дрогираше!  :-)
Ще видим кой е зле, като свърши световното. :popcorn:
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

bicho1976

Тактически схеми на някои отбори финалисти.
http://9gag.com/full/3367
:-D

Асен Евгениев

Срам и позор! Жена ми позна първия мач на точен резултат, аз се издъних. :duvar:
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

bicho1976

Цитат на: akapulko - 11.06.2010 22:39
Срам и позор! Жена ми позна първия мач на точен резултат, аз се издъних. :duvar:
Аз затова го играх "двоен"да не се дъня. :-D

Similar topics (5)

25780

Публикации: 7
Прегледи: 4889

26635

Публикации: 20
Прегледи: 10406

21886

Започната от stenli

Публикации: 2
Прегледи: 1680