• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 01:40

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирка Русе !!!

Започната от mistar_ti, 12.03.2009 17:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

peter85

нии си мислим че секс телефон ще оставяш ти личния си остаила  :-D та по темата някои ще са на Гошо извън Русе :) се пак :) ама Лора що не земеш ти да си Гошо тая година :) че да има кои да почерпи  :-D  :-P  *DRINK*

evelin1

защо да не направим срещата тази събота или неделя?само някои да каже къде?
това си е типичен русенски bug.големи уговорки и накрая нищо!!!!!

Лора

Цитат на: peter85 - 04.05.2010 02:40
нии си мислим че секс телефон ще оставяш ти личния си остаила  :-D та по темата някои ще са на Гошо извън Русе :) се пак :) ама Лора що не земеш ти да си Гошо тая година :) че да има кои да почерпи  :-D  :-P  *DRINK*

Хм, нещо ми намекваш за телефона ли? :-D

Гошо няма как да бъда, но виж Гергана може и да стана. Ама като знам пък ти как пиеш... Чак ми е малко трудно да повярвам, че наистина искаш да бъда Герганка...

Цитат на: evelin1 - 04.05.2010 12:13
защо да не направим срещата тази събота или неделя?само някои да каже къде?
това си е типичен русенски bug.големи уговорки и накрая нищо!!!!!

Току що ме "зарадваха", че в четвъртък съм на Ряхово на Герьов ден. На мен обаче... ми се ходи в обратна посока малко. Незнам дали няма да забия и към Пиргово да видя кака. Ta... предния път, малко се поузорих да събера този и онзи. Имаше една ключова фигура, която държеше връзка с повечето акваристи. Не искам да организирам нищо този път. Решавайте по мъжки и се обадете. :-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

peter85

05.05.2010 03:21 #63 Last Edit: 05.05.2010 22:36 by Лора
и аз съм на Ряхово  :-D после може и на Пиргово да отида  :-D та Герганка да измисли как ще ни събере отново  :-D

MeTogu

Айде да Ви видя муцуните бе калпазани.Да не сте се събирали без мен тайно.На линия съм вече.Чакам предложения.У Петър ми е най-добре  :-D
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Лора

Цитат на: MeTogu - 01.07.2010 00:48
У Петър ми е най-добре  :-D

Ама на него не му е...
Не, че нещо, ама и аз си мислех тези дни за една хубава сбирка. Проблема е, че ме събори една гадна ангина и поне още седмица няма да мога да пия бира. :-(  Бъдете солидарни с мен и изчакайте да оздравея. O:-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

MeTogu

Айде сега.Електронна цигара пушиш,ще измислим нещо и за ел бира.Иначе се омитам за морето и после ... 6 месеца няма да ме има.

Лора

О, тези сме ги чували... Последния път, като каза, че заминаваш за 6 месеца, на 22рия ден се върна... ;-)
Електонната цигара върши работа, за електронната бира незнам дали ще. Пила съм само виртуална бира, ако и ел. е такава събирайте се без мен.

MeTogu

Аз нямам проблем с бирата ами с русенците.Никакви ви няма.Добре че от време на време ходя на сбирки по другите градове.Другия път дано да е в София.Ще ги дебна като напрвят и ще отида.

Асен Евгениев

Цитат на: MeTogu - 01.07.2010 01:08
Аз нямам проблем с бирата ами с русенците.Никакви ви няма.Добре че от време на време ходя на сбирки по другите градове.Другия път дано да е в София.Ще ги дебна като напрвят и ще отида.
То пък в София правим едни сбирки... :duvar:
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Лора

Момчета, zapleska ни е на гости, и утре е най удобния ден да я напием. Петък за съжаление си заминава...
Та незнам колко от вас, ще видят това пък и аз трябваше по рано да обявя, че в сряда ще е тук. простете ми, бях малко в болница...
Имам по принцип уговорка с нея да се видим към 18.30ч. Ако решите, че можем да направим сбирка в нейна чест, казвайте да знам как да се доуговарям с нея.

Асен Евгениев

Еее, много кофти така в последния момент, можеше да се присъединя към разпивката. :-(
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Лора

Цитат на: akapulko - 21.07.2010 00:13
Еее, много кофти така в последния момент, можеше да се присъединя към разпивката. :-(

Еми кофти знам, но писах да ме извините бях в болница... Чух се с нея докато бях леко забегнала от там... :-[

MeTogu

Аз отпадам.Тя не иска да ме вижда :)

Лора

Цитат на: MeTogu - 21.07.2010 00:47
Аз отпадам.Тя не иска да ме вижда :)

Не останах с такова впечатление, когато й предложих да я разведеш из русенските акваристични магазини...  :-)

Similar topics (5)

51710

Публикации: 1
Прегледи: 3273

31679

Публикации: 0
Прегледи: 2004

15464

Започната от Lucio

Публикации: 160
Прегледи: 47402

7308