• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.06.2025 00:09

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Въпрос относно--скарида Sakura

Започната от wwladoo, 13.03.2010 07:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Асен Евгениев

И като имаш бебета скаридки да се обадиш.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Desmoria

Абе то аз като гледам, докъто не си намеря мъжки, бебета няма да видя. :(
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

trupai

Според мен си имаш три женски Red chery
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

Desmoria

И аз мисля, че са 3 моми. Ама едната е нещо по-слабо оцветена и по-слабичка.
: 30.04.2010г 10:10ч
Хайде и Деян да се изкаже за половете, че тази негова схема много часове се проточи. :)
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

Деян

Три женски са.  :-)

Ето снимки на назъбената подкоремна област на женските.
http://planetinverts.com/shrimp_reproduction/curved_crystal_red_shrimp.jpg

Те са устроени така, за да могат да носят хайвера.

А това е мъжки.
http://www.planetinverts.com/red-cherry-shrimp-female-and-male.jpg

Той е по - бледия на по - преден план, ясно се вижда, че при него същата област е права, защото той не носи хайвер.  :-D

При някои видове няма такова различие, това важи само за черитата и техните родственици.

Desmoria

akitaka дай снимки и на твоите, не само на една. Може пък да имаш някое момче. Аз пък сега голям зор, немога да намеря мъжки. В магазинчето от което ги купих са свършили. :(

Деян

TOXIC, да знаеш че са ти пробутали чери вместо сакура.  ;-)

Desmoria

Ами жалко, има и такива моменти. :) Ще взема един мъжкар и да се обичат. Та като стана на въпрос, някой от София да има за даване мъжко чери.  *JOKINGLY*

trupai

Цитат на: TOXIC - 30.04.2010 17:31
akitaka дай снимки и на твоите, не само на една. Може пък да имаш някое момче. Аз пък сега голям зор, немога да намеря мъжки. В магазинчето от което ги купих са свършили. :(
Изпокриха се в тръстиката!
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

Similar topics (5)

44644

Публикации: 2
Прегледи: 2516

26934

Публикации: 14
Прегледи: 7470

22098

Публикации: 15
Прегледи: 11344