• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 03:23

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Спам

Започната от ReeT, 02.02.2010 16:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vasso

Ама жив ли е?  :-D

Bolta

И аз днес се простих с 1 коридорас - беше на повърхността на водата . Първо помислих , че ''плува по гръб''  :-D . Сега останаха трима и няма как да правят четворка белот примерно  :-( 

botan

Ти и без това трябва да си вземеш повече, коридорасчетата са много социални рибки, нищо че не джиткат на пасажче, трябва да са пак толкова.

valnata

Колеги препоръчайте ми моделчета златни рибки. *thanks И в 220 литра колко можем да съберем според вас? :-D

gipsa

Някъде пишеше ,че само за една златна трябват 30 литра , сам си прецени колко можеш да сложиш.
Я ми кажете мога ли да сложа под грунда топчета глина (домашно производство  :-D) и ако има писано за това да дадете линк  *privet*

valnata

Еее колега искаше ми се да са девет. :-D За моделчета нещо да кажете. *dontknow* Не искам да са от онези които стават като КОИ. Аз никакви не искам де ама жената ми изяде главата за златни и се принудих да махна манакапурото, и тези дни ще минаваме на златни рибета. :-[ Понеже не съм запознат с тях искам съвет, сериозно. :-D Търсим от онези тумбестите с големи плавници. Има едни стават като шарани тях ги отписвам.

gipsa

Ми има едни Оранда и другите , които намерих с големи плавници са тези златни рибки (Carassius auratus auratus ).Carassius auratus auratus - при тези трябва 20 литра за рибка тези май ще ти свършат работа.  *THUMBS UP*

valnata

Мерси много. Ще видя какво има по магазините дано намеря такива. *thanks Ако някой друг се сети за други разновидности, или ако е забелязвал във Варна по магазините нека сподели. Ще ми помогнете много. *DRINK*

Асен Евгениев

А тия Оранда не стават ли яки шарани?
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

gipsa

Ми уж не са толкова издължени на мен повече ми приличат на топки  *ROFL* valnata  може и от телескопите да си земеш   *THUMBS UP*

valnata

Телескопите ги знам и един ще има от тях, но за другите се чудя. Те 1000 модела и ме е страх да не станат като шарани издължени и после да се чудя какво да ги правя. :-D  Мойте гледала някакви клипчета и иска да са като топки с големи шкембета и плавници. Ама те като са малки как да ги разбера не знам.  :-| Затова питам за моделите и как да ги позная.

tomatomov197

Много странна риба -
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

vasso

За тази гледах филм и казаха, че е адски стара риба! Не знам какъв вид е обаче, ако някой има информация да сподели, моля! *DRINK* Не мога да преведа името.

Асен Евгениев

Тази акула е от времето преди динозаврите. *THUMBS UP*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

botan

Аааа ужас, ще се изям от яд, ходил съм в грешната посока, за това не си намерих китката. :duvar: :duvar: :duvar:

Similar topics (4)

20156

Публикации: 21
Прегледи: 8809

21895

Публикации: 36
Прегледи: 12906

1902

Публикации: 12
Прегледи: 7412

51624

Публикации: 12