• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 22:37

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Относно "никнейма"

Започната от nikolay0876, 01.04.2010 01:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

botan

Защо избра точно месеца и годината на раждане, знаеш ли тогава колко много Николаевци са се родили? Твоите родители са ти дали и фамилия предполагам. Да не би да те е срам от нея?
Знаеш ли сега какво ми е криво като се познаваме само наполовина, като ти знам само първото име?
Изобщо познаваме ли се? Можеш ли да кажеш на човек, че го познаваш след като му знаеш само името и фамилията?
Атанас Танев - позна ли от името ми че се занимавам с растения? А от ника ми ботан, който е съкращение от ботаник?

bbeettaa00

Интересен въпрос, да дам и аз възможен отговор...
bbeettaa00 - не означава нищо и добре че е така, понеже като не го ползва никой (предполагам) освен мен, мога да се регистрирам във всеки форум и сайт, а и те напоследък станаха доста, без да пиша някъде в тефтер как съм се писал. Та това е за мен, аз не крия нищо, просто ме улеснява и не ме затормозява.

nikolay0876

За разлика от тебе, в моя профил имам и фамилия. А изказването ти по скоро прилича на заяждане. Някакси си не му ходи на един ботаник.

botan

А, да бе, за заяждал съм се с тебе, все едно си нямам друга работа... *JOKINGLY*
Просто ти дадох няколко върпоса, над които след като помислиш ще си отговориш на твоите.  ;-)

Асен Евгениев

Какво значение има какви са никовете? Те нямат нищо общо с анонимността. Ако искам да съм анонимен,
ще си измисля някакви име и фамилия и ще си бъда такъв. Ако ходя по сбирки и се познавам с колегите, няма
значение какво име съм си харесал.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

botan

Цитат на: akapulko - 01.04.2010 20:33
Какво значение има какви са никовете? Те нямат нищо общо с анонимността. Ако искам да съм анонимен,
ще си измисля някакви име и фамилия и ще си бъда такъв. Ако ходя по сбирки и се познавам с колегите, няма
значение какво име съм си харесал.
Дам, името е просто една формалност, която те успокоява, че си някого в този живот. ;-)

Лора

Да, темата със снимките... Там всички сме си ние.
Иначе аз съм си Лора от както се помня. Дали на латицина или на кирилица, все гледам ника ми да е Лора с някаква добавка поради заето име. Проблема е, че почнах да забравям къде как съм се регистрирала. :-D
За аватара, няма какво да говоря, той си говори сам за себе си. Не съм сложила лична снимка, за да не се ме сънуват колегите и децата. :-D

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

NO CARRIER

Цитат на: nikolay0876 - 01.04.2010 20:03
За разлика от тебе, в моя профил имам и фамилия. А изказването ти по скоро прилича на заяждане. Някакси си не му ходи на един ботаник.

Адаш, Ники. Днес е четвъртък вечер. Утре е почивен ден. Налей си една ракия, нарежи си салатка.

Тук само няколко човека се опитват да се заяждат с някого, но мога да те уверя, че те не са от екипа на форума.  *DRINK*

Ако нямах работа, и аз така бих направил. Виж, една бира ще си налея и ще изпия в твоя чест.  *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

митко

Цитат на: miTko - 01.04.2010 14:36
Тъй де, Димитровци много, ама miTko само един.  :-P 8-)
Тука нещо бъркаш :-D
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

Асен Евгениев

В автомобилни, водолазни и др. форуми съм с името си, в животински, фотографски и др. съм akapulko /реших
да започва с "а", като името ми и това първо ми дойде на ума/. Пък и ми се ходи там. :-)
Ника ми няма нищо общо с анонимността, грозната ми мутра фигурира в няколко теми, плюс
видеоклипче с жената и хлапето.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

nikolay0876

Цитат на: botan - 01.04.2010 20:29
А, да бе, за заяждал съм се с тебе, все едно си нямам друга работа... *JOKINGLY*
Просто ти дадох няколко върпоса, над които след като помислиш ще си отговориш на твоите.  ;-)
Защо тогава си правиш труда да ми отговаряш?
: 01.04.2010г 22:10ч
Цитат на: NO CARRIER - 01.04.2010 21:08
Адаш, Ники. Днес е четвъртък вечер. Утре е почивен ден. Налей си една ракия, нарежи си салатка.

Тук само няколко човека се опитват да се заяждат с някого, но мога да те уверя, че те не са от екипа на форума.  *DRINK*

Ако нямах работа, и аз така бих направил. Виж, една бира ще си налея и ще изпия в твоя чест.  *DRINK*
Втора водка пия за тебе адаш. *DRINK*

valnata

Аз пък съм "valnata" защото е свободно навсякъде. Пробвах  с "vylnata"  ама беше зает ника и ползвам буквата А. :-D Дали ако се пиша Ивайло Иванов някой ще ме познае.. *UNKNOWN*

botan

Цитат на: nikolay0876 - 01.04.2010 22:28
Защо тогава си правиш труда да ми отговаряш?
Ами защото питаш, има въпрос, трябва да има и отговор. :-)

nikolay0876

Мноооооооооого сте импулсивни т'ва младите, карайте по- спокойно, животя е кратък.

Лора

Цитат на: nikolay0876 - 01.04.2010 22:40
Мноооооооооого сте импулсивни т'ва младите, карайте по- спокойно, животя е кратък.

Малее, така го каза, че се почувствах бабичка. :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Similar topics (5)

38823

Публикации: 7
Прегледи: 4080

12542

Публикации: 20
Прегледи: 8074

9890

Публикации: 97
Прегледи: 39422

27410

Публикации: 2