• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.06.2025 01:24

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Мойте 2 танка и новите ми бети от nbetta

Започната от reaskol, 12.01.2010 20:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sheytan

Само губиш времето на хората с тази си тема. Нито е за раздел фотография нито става за гледане. Ако имаш желание да покажеш рибките постави им осветление. Вече са го споменали и преди мен. Ще се виждат и на тях ще им е по-комфортно с един 6-10 часов светъл ден (зависи от силата на светлината и литража на аквариума).

valnata

Вземи по-хубав телефон и направи клипче.  Това е кофти....

reaskol

Цитат на: valnata - 06.02.2010 23:04
Вземи по-хубав телефон и направи клипче.  Това е кофти....
Отде ?? дай 700 кинта и ше взема, не всички сме богати !!  *bg*

valnata

Ами само за клипчето си намери. Моят е от 200 лева и прави 100 пъти по-добър клип. От приятел, от съсед, роднина и др. Инъче в този вид клипа не е за гледане.

reaskol

Снимки на моя самец  :-P https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi45.tinypic.com%2F33071qc.jpg&hash=63531395f64873dfaafed7d8ffcce554c98acdbd  
: 07.02.2010г 10:10ч
Цитат на: reaskol - 07.02.2010 10:36

: 07.02.2010г 10:10ч
<--- Малко кролнтаилче

И breeding аквариума  :-D тука се виждат ларвите ---->  А тука целия аквариум --> ... Сори за кофти качеството ама съм много зарибен по тия рибки  :'(

Здравков

:-D :-) наистина са много красиви.

Някой знаели каква порода е тази бета? *dontknow*
и става ли по-голяма?

//

bay_milee

*spam *spam *spam *spam *offtopic *offtopic *offtopic *offtopic Е това ако не е ''скрита'' реклама на минерална вода пък. *dontknow*

reaskol

Цитат на: bay_milee - 07.02.2010 19:33
*spam *spam *spam *spam *offtopic *offtopic *offtopic *offtopic Е това ако не е ''скрита'' реклама на минерална вода пък. *dontknow*
Toчно това е как позна  :karamse:   *spam *spam *spam

valnata

То дори това е трудно за познаване.... :-D :-D

Здравков

Ми явно не всички са богати като вас, че да си купуват фотоапарати за по 5000 лева с по 20 мега пиксела и какви ли не стабилизатори, не се ли замисляте пък и се обзалагам че точно тия дето са много компетентни в случея и от 10000л. апарат да имат пак са си толкова. Виждате че човека няма фотоапарат и продалжавате да го нападате. Жалко е!  *dontknow*
П.С представете ваши снимки да видим!

valnata

Ами виж ги колега. Снимал съм малките си анциструси и скалариите. Влез в раздела за "сомове" темата е "имам нужда от съвет".. Снимам с телефон който в момента не струва и 200 лева. Никой не говори за професионални снимки, и никой не го напада човека. Ама какво да видим, след като всичко е толкова замазано.  Пречи ли това че казваме истината?  Или да се направим че ни харесва нещото което не виждаме? :-D

vasso

Не знам, защо ми се е изтрило мнението, пак ще го пиша! Така значи, телефонът не винаги е причината за лошите снимки. Може поне да сложиш някакъв фон отзад, за да не се виждат тези неща. Ако осветлението е слабо(или няма) може временно да сложиш една лампа за бюро, само за снимката.Не е добре да се вижда източникът на светлина. Може да се справиш, и аз съм снимал с телефон много пъти и се получава общо взето! :-)

mejdupraznika

Аве пич не е въпроса да си богат. И аз имам телефон с 1.3 мп камерка, обаче взимам от познати и снимам рибите, въпроса е в желанието, защото и аз мога да ги снимам и да сложа снимки 40х40 и да се кьорите цял ден какво съм снимал.

ПС: Можем ли да видим красотата на тия прекрасни бети с тия снимки? Аз съм напълно съгласен че са великолепни, но нали затова е раздел фотография да разкриете на нас потребителите красотата на рибките.

valnata

Дори размера на снимката в случая няма значение. Особено на последната снимка не се вижда абсолютно нищо. Кое е красиво, и какво има снимано се пита човек?  :-)

Здравков

Ми вместо ''СПАМ СПАМ СПАМ СПАМ Извън темата Извън темата Извън темата Извън темата Е това ако не е ''скрита'' реклама на минерална вода пък. Не знам''
Тва дето ми го казвате на мен, можеше да го кажете на него.  ;-)

Similar topics (5)

12133

Започната от djoko_iako

Публикации: 3
Прегледи: 3788

5920

Публикации: 22
Прегледи: 10663

50690

Публикации: 20
Прегледи: 10101

40148