• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.08.2025 09:24

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Чисто нов магазин в Русе

Започната от изгубеният рай, 16.01.2010 20:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

изгубеният рай

:-|пропуснала съм запетайката (4,500л.)
END!!!

milen_rusinov

не си ме разбрал мен.аз не те критикувах за цените които си слагал на животинките,просто ти искаше мнения,товабеше тогава мнението на приятелите ми.нащата фирма беше през един магазин надоло от твоя и съм влизал много пъти да се радвам на животинките, и най вече на кученцата.така или иначе пак ще дойда да си купя рибки от новият магазин и ще се радвам ако пишеш тук във форума когато е отворен и зареден вече.

amrasel

ЦитатRe: Чисто нов магази в Русе

кой ма гази .. в Русе ?

Сори за просташката шега , но вземи оправи заглавието.  :-)

Divane

магазин,в който се продават кученца не ми го хвалете! :-(

изгубеният рай

В духът на предната забележка моето е техническа грешка,а другото...дума "сори" не съществува в българския език!А по повод на животните от магазин неискам да го коментирам само ще уточня че сегашния ще е само акваристика(защо ли?)Няма как да знаеш че нещо е помия ако не се набуташ в нея,мислех че мога да променя нещо...уви не е за всеки това.Но като цяло мисля че форума не е направен с цел ..заяждане..бадете здрави :-)
END!!!

Асен Евгениев

Цитат на: изгубеният рай - 05.02.2010 19:30
В духът на предната забележка моето е техническа грешка,а другото...дума "сори" не съществува в българския език!А по повод на животните от магазин неискам да го коментирам само ще уточня че сегашния ще е само акваристика(защо ли?)Няма как да знаеш че нещо е помия ако не се набуташ в нея,мислех че мога да променя нещо...уви не е за всеки това.Но като цяло мисля че форума не е направен с цел ..заяждане..бадете здрави :-)
Просто не знаеш какво е заяждане! Дотук като гледам има само безобидни забележки. Така че не се впрягай,
действай и успех с магазина. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

discus

Хайде да спрем с рекламите и заяжданията.