• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.08.2025 09:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Чисто нов магазин в Русе

Започната от изгубеният рай, 16.01.2010 20:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

amrasel

Успешен старт и дълголетие :)

Ще си купя поне един "айтъм" от тоя магазин :)

discus87

Аз днес минах по Николаевска ама нищо не видях. Пък и то в тоз сняг нямаше и каде да спра за да се поразходя малко . Дано другия път като мина от там да го намеря  :-)

изгубеният рай

Клипче от предния ми магазин...Надявам се новият да е по-як *THUMBS UP*

: 20.01.2010г 17:05ч

END!!!

ickopr

и кога се очаква да отвори магазина

иначе успех в начинанието дано стане нещо добро  :-)

milen_rusinov

По скоро да публикуваш адреса, че в този град сме много бедни на такива магазини. Утре тръгвам да обикалям и да тарся такива магазини. Направих си 100 литров аквариум и няма от къде да си купя рибки-срамота. посещавал съм и предният ти магазин вси4ко беше мн хубажо но животните бяха малко скъпи, особенно маймуната за 2000 лв.  :-) Виждам, че искат растения - няма да е лошо, но на мен ми се иска и разнообразие на рибки и най вече на материали за аранжиране. 

amrasel

Цитат на: milen_rusinov - 01.02.2010 02:11
По скоро да публикуваш адреса, че в този град сме много бедни на такива магазини. Утре тръгвам да обикалям и да тарся такива магазини.

Чак пък бедни - има два доколкото знам. Единия е зад бл. Сердика - влиза се от към ул. Муткурова , а другия по Александровска , в блока на борците .  Сега тоя рай се явява третия , дано не остане изгубен ;)

tishomura

Миленски! В кръга на майтапа само да отбележа,че едва ли ще ти излезе по-евтино да се разходиш до Индия,или Африка,или друг замаймунен район,и да хукнеш да гониш дадената маймуна за да си я вземеш за домашен л'бимец,пък и документи и такси за през границите,че и билет за самолета,че и ветеринарните там ваксини,за бяс и други болести незнайни.Реално-може дори и да е по-евтино,щото прдполагам е от някой развъдник ама не и в Бг. Стига съм спамил,не можах да разбера на кой адрес ще е този магазин? То голяма аларма вдигна "изгубеният" и после тотално се изгуби в рая.Остави ни в м'глата тотално. :-P Шегувам се Ей да не вземе някой сега да ми се сърди!
АЗ ква я мислех...Тя ква стана!!! :)   Напорист Фото Ентусиаст.

изгубеният рай

Здравейте,тук сам просто има много работа по "изгубеният рай"нали трябва да е най  *JOKINGLY*Надявам се до дестина дена да отворя,а за по нетарпеливите малко ифо:ще има 30аквариума някаде около 4500тона вода,разнообразие от риби,растения,декорация и всичко необходимо.Може и малко снимки да пусна до ден два.А адреса е ул."Люляк"11 на краговото преди да завиете кам мосю Бриколаж има нови кооперации та там сам,ще има и реклама така ще ме видите.
END!!!

aleks7373

: жабешкото ли
ще пълниш??
или е поредната партенка като за срещу СОНИ ЦЕНТЪРА???                                                                                     ще  *privet*има 30аквариума някаде около 4500тона вода
Когато искаш,намираш начин,когато не искаш-намираш оправдание!

Лора

По скоро посока... като идваш от пазара към Бриколаж. Поне така разбрах аз.

: 01.02.2010г 19:07ч
Мдаа така е и според БГ Мапс
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=ruse&tip=1&lang=bg
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

dandy

Идиално, близо е до вкъщи. Пълни, празни и отваряй *MODERATOR*

Bai Pe6o

Поздравления за адреса. Доста по-добре от предишния.  *YAHOO*

изгубеният рай

Кръговото (имам предвид полицията,паспортна служба )та по краговото преди да завиете кам мосю Бриколаж.А ако някой четеше внимателно би разбрал че срещу Сони център беше предишния магазин,относно количеството вода ще оставя на вас да прецените. *privet*
END!!!

tishomura

Ехаааа.и от нас не е далеко.На ден минаван поне по 1-2 пъти.Айде чакаме с нетърпеж,и на краката имам за посещение-сърбеж. *YAHOO*За недоразбралите-от строителният техникум-надолукъм кръговото,и непосредствено на границата на пешеходната пътека се намира.Преди беше оказион за домашна техника ако правилно си спомням % абе една кооперацийка малка!
АЗ ква я мислех...Тя ква стана!!! :)   Напорист Фото Ентусиаст.

Bai Pe6o

Само да доуточним.

Цитат на: изгубеният рай - 01.02.2010 20:49
ще има 30аквариума някаде около 4500тона вода

Предполагам имаш предвид 4500 литра, с други думи 4.5 тона.
4500 тона множко ми се струват за 30 аквариума.  *NO*