• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 23:33

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 10.12.2009 00:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

lz3cv

Добре, съгласен съм. Ето и третия ми, последен пост в тази тема.
Именно затова, че трябва да бъдем толерантни не съм влизал в открити конфронтации с хора от този форум. Веднъж го направих, получих забележка и се извиних. Поради тази причина и за да не раздухвам повече вражда, нямам намерение да изказвам открито мнението си  за колеги, било то положително или отрицателно. Само ще отбележа, че това не е забиване на нож в гърба - когато не харесвам някой, просто не се занимавам с него. Да действам подмолно не е присъщо за мен.
Надявам се темата наистина да потъне.
Мир вам.

Rendaka

И къде е смисъла да се ограничаваме с три поста - пак до кривата круша. По - горе имаше редица предложения темата да се затвори, ако се наложи това с трите поста и идеята със заключването ще се случи, а аз виждам доста неща да излизат на яве. Не, че много от тях ме вълнуват, но ми става интересно някак си се надига някаква скрита ярост в мен, стига да мога точно така да опиша чувството.

Не е много интересно защо АП са се отцепили от този форум. И аз да имах гледна точка, която да ми струва правилна и да съм я коментирал с други хора, чиято философия да е като моята, хора с моето положение в дадена среда и да не повлиае там , където е насочена, вероятно и аз ще постъпя така . Дали е за пари, дали е за слава, или за тиквен медал, мисля, че няма никакво значение - факта си е факт!

След като темата може би не се харесва на някои хора, защо примерно не се отвори подобна тема в АП, в която да си изкажат мненията си потребителите и да кажат колко от тях са получили неоснователен БАН от този форум? Аз лично смятам своя за такъв (както казах не ме грее особенно), защото наи мразя, когато започна да говоря някой да ми затвори устата и то по най-долния начин!!! И МОГА ДА КАЖА , ЧЕ ТОВА СА СЛАБИ ХОРА ЗА МЕН, ХОРА , ЧИЙТО СЛОВЕСНИ СПОСОБНОСТИ СТИГАТ ДО ТАМ ДА СИ ПОРЪЧАТ КАФЕ В ЗАВЕДЕНИЕТО, ДА СЕ НАПРАВЯТ НА ТЕЖКИ ПРЕД АУДИТОРИЯТА СЪС СИЛАТА, С КОЯТО РАЗПОЛАГАТ (не и словесна), ДА НЕ ОСТАНАТ МЪЖЕ (жени също, че имаше и такива) ДОКРАИ И ДА ИЗКАЖАТ ГЛЕДНАТА СИ ТОЧКА И ЧАК СЛЕД КАТО СЕ ПРИКЛЮЧИ ДИСКУСИЯТА ПО ДАДЕНА ТЕМА ТЯ ДА БЪДЕ ЗАГЪРБЕНА, ИЛИ ИЗТРИТА!!!! ГАДНИ ХОРА!!! МАЙНИ!!!

Не си спомням да съм накърнил по някакъв начин позицийте на АП, преди да получа бан, не бих писал и такива изречения по техен адрес, ако те имаха капчица ДОСТОЙНСТВО!!! Да се изправиш срещу някой, да го убедиш в правотата си, да докажеш гледната си точка, да победиш с нея - при тях това го НЯМА!!!

Отивам да си взема Ваикодина!
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

bigbeer

Препоръчам ти ПРЕЗКУРИН. Пандемичен е и нема вредно последействие.  :-P

raiko

Аз ли не виждам добре, или нещо е изчезнала една от темите в "Лафче"? :-)

vasso

Ако имаш предвид тази - мразя я . :-D

barabata

Що не си купувате редовно някой жълт вестник за разтоварване и някое друго хапче НЕМИДРЕМИН че гледам ви е скучно и искате пак да запалите чергата да става патакламата ....
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

raiko

Каква черга ще палим и каква патаклама е станала?  Потърсих темата и видях, че липсва. Дори не знам след моя пост в нея какво се е писало.Просто няма къде да го прочета!

phoenix9040

Явно не съм само аз потърпевш от комплексарите от аквапортал. За съжаление направих грешката да си постна аквариумът там,до тук добре но лошото стана когато обясних мнението си за Евгени и грешката която преди време са направили банвайки Rendaka заради това,че бил един човек с мен. Заради еди какви си глупави доводи. Та като краен резултат сега аквариумът ми стои ,а аз нямам право да пиша преди някой да ми провери какво съм писал.Абе това сигурно и по -комунизма не е било толкова зле. Остави това ми ги помолих да ми затрият профила и съответно инфото на аквариумът ми ,но уви явно са толкова зле ,че нещът да го направят.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

Divane

Феникс, проблемът идва от това,че регистрирайки се в даден форум,никой не прочита ПРАВИЛАТА,а директно се съгласява и продължава напред.После има мрън-мрън.
Вероятно трябва да се научат хората да четат ПРЕДИ да си сложат подписа виртуално или реално.

Писах и в обявата ти - не ми харесва тази натрапчива твоя реклама,която се базира на оплюването на Евгени Младенов.
Ако искаш да успееш с продажбата на новата си тор - опиши подробно съдържанието й, дай гаранции,бъди положителен и отзивчив и нещата ще потръгнат. Но не разчитай само на отричането и оплюването.На мен това ми действа анти-покупателно например.

Успех!

phoenix9040

Divane тук не съм оплюл по никакъв начин Евгени Младенов ( ако искаш ми изчети всички постове). Не смятъм ,че не съм отзивчив,за съжаление си силно повлияна от група компплексари които направи и невъзможното да направят от бялото - черно.
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

yanki1

Няма значение къде си оплюл името на Евгени Младенов, трагичното в случая е, че така или иначе си го направил някъде и това достатъчно говори зле за начинът ти на отношение, комуникиране и обноски. Казах, но пак ще се повторя и в тази тема: Хората от Аква-форумите сме едни и същи, дори ако си забелязал с едни и същи никове, зад които се подвизават съвсем РЕАЛНИ и ОТГОВОРНИ хора.
Незнам кой е комплексар и кой не...също така кой на кого влияе, но тази дума може да се счита за обидна, а в този форум доколкото съм запознат с правилата му,такива думи са НЕДОПУСТИМИ!

Едит: извадка от правилата...

2. Мненията не трябва да съдържат преки обиди към никой от участниците тук, както и не бива да обиждат или уронват престижа на известни личности. Форумът е на тема акваристика и теми с цел религиозна или политическа пропаганда, както и подстрекаващи към насилие, не се допускат. Правилото важи и за личните съобщения. При забелязано нарушение, използвайте връзката - информирай модератор.
526 литра

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi30.tinypic.com%2Fj0zlgl.jpg&hash=ae7ab03435ad73c6eca1b105b7531f3b048f7b50

niky

Дайде да престанем да се оплакваме от този или онзи.
Щом не ти харесва някъде, просто не ходиш там.

За торовете на Евгени не мога да кажа нищо, нито за твоите.
Само ще ти кажа, да не се опитваш да търгуваш в този форум.

Ако искаш да ставаш търговец, обади ми се, ще договорим условията.
Ако искаш да припечелиш малко отвреме на време - това е съвсем друго нещо.
Пазара е затова.

Успех.
Николай Начев

elblanko

ЦитатЯвно не съм само аз потърпевш от комплексарите от аквапортал.
Не е коректно да слагаш всички под общ знаменател.

Цитатза съжаление си силно повлияна от група
8-)

ЦитатХората от Аква-форумите сме едни и същи, дори ако си забелязал с едни и същи никове, зад които се подвизават съвсем РЕАЛНИ и ОТГОВОРНИ хора.
Няма да е лошо да не пишеш от името на всички, не мисля че другите членове имат нужда от говорител.
Аз лично нямам регистрация там, и не виждам смисъл да имам.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

rakim

phoenix9040 ,Divane e права.Има правила които явно не си прочел преди регистрация.Не можеш да постваш нещо за което има коментари и само защото си решаваш че някой те обидил триеш.Аре стига с тези оправдания за комунизъм и мъченичество.Правиш си само анти реклама.И стига с тези форуми вече,аз сам регнат и в двата да,и пиша и в двата проблеми има ли?
540л Южна Америка

elblanko

Какви ги е дробил phoenix в другия форум не знам, но когато искаш да ти изтрият профила, и те не го трият, комунизъм е направо меко определение.
Значи може да му трият мнения да му налагат цензура и така нататък, а профила не може да си трие.
И това е правилно така ли???????
Значи ще го пишат за бройка пред рекламодателите, ама видиш ли по принцип не им трябва.
Bravo.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46880