• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 19:17

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Късметчета..какви?

Започната от Divane, 25.12.2009 00:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Raven

Срам не срам- последният концерт на който бях беше на Аксепт- не ми се мисли кога беше това.
Щеше ми се да се съберем на Каварна, но пък тази година нещо нямаше добри групи, а и аз слушам малко по нетрадиционни групи и стилове и е трудно да ми се угоди, но ако има желаещи догодина може да напраим едно барбекю на Каварна.
Аз сигурно ще бъда някъде в региона и ще отскоча за концертите, лятото обикновенно почти всеки уикенд съм по морето.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

denbosch

За Каварна не знам понеже още нищо не се чува,на AC/DC няма да ходя,обаче ако това стане факт http://mysound.bg/?act=article&id=7563 ,ще се избухва *YAHOO*!!!

miTko

Цитат на: tishovsx - 25.12.2009 15:45
Паричката отиде при жената - по традиция, аз пак си останах на сухо  :-|
Нема оправия с брадатия п*****с   >:o
Тишо споко, и в къщи същото...Ами ще ме храни, кво да правим, то и тъй се очертава на практика...
А косматия ако го пипнеш, само се обади!  *MODERATOR*
Разни мои АКВАРИУМИ 

lz3cv

И ние късметите ще ги слагаме на новогодишната баница както винаги. Иначе жената такава погача направи, че паричката така и не излезе. Днес продължаваме да я търсим - има още три парчета, тъкмо за трима ни по едно. Ако пак не излезе, тогава ще дебнем след ден-два на митницата :-D.
А за подаръците... Излежда не сме слушали много тази година и за нас няма подаръци. Ако не се брои новата къща разбира се...

yanki1

За Новогодишните БАНИЧАРИ !!!

Хайде да продължим с късметчетата си от Новогодишната нощ.... :-D :-D :-D

Такаам...понеже баницата стана много вкусна и понеже се оказах аз голям гладник и нещеш ли, ми се паднаха цели ТРИ късмета  *ROFL*

от първото парче-здравето на скалите и дълголетието на орлите!  *YAHOO*
следващите вкусни парченца..... - нови върхове ще покориш и ще започнеш бизнес печеливш!  *YAHOO*
ПП: Третият няма да го казвам, че направо не е за пред хората.... :-[ 
526 литра

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi30.tinypic.com%2Fj0zlgl.jpg&hash=ae7ab03435ad73c6eca1b105b7531f3b048f7b50

dark_messiah1

животни и нова къща   *YAHOO*
новата къща вече е имам,но още е в ремонт  *THUMBS UP*   *DRINK*

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

bigbeer

Аз теглих, ама не помня какво беше написно вътре.. :)

alexanderson

Цитат на: bigbeer - 01.01.2010 22:47
Аз теглих, ама не помня какво беше написно вътре.. :)

Не си само ти така :-D
176л

lz3cv

На жената се падна "къщата на тебе чака". На кой друг да чака ако не на домакинята. На малкия - "веселие и купони", пак нормално. А аз казах един ден предварително, че знам какво ще ми се падне - работата. И като си взех парче от баницата, вътре пишеше - "бачкане те чака". Така че... нищо ново  :-)
Добре, че второто парче с късметче  компенсира първото - "Забравил всякакъв комплекс, ще мислиш само ти за секс!"

zambo

От двете баници извадих един и същ късмет "БЕБЕ" . Жената каза , че с бебетата е приключила , как да си тълкувам късмета ? :-D
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Лора

Печалба и работа ми се падна.
  Няма как. С труд ще печеля... :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Деян

Глътнах си късмета... б*х ли му майката какъв е.  :-(

iliyana

моят късмет- "Ще тръгнеш идната година, око да види таз 4ужбина"..:):)

на  сина ми- здраве (това най ме радва)

на половинката- парата....и това  ме радва........ :-D
Другите не са ми база за сравнение,те са долната ми граница!

bigbeer

Цитат на: zambo - 02.01.2010 01:39
От двете баници извадих един и същ късмет "БЕБЕ" . Жената каза , че с бебетата е приключила , как да си тълкувам късмета ? :-D

Ми явно с бебето ти се пада и нова жена!  :-D