• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 18:42

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Не на цензурата !

Започната от Raven, 09.12.2009 21:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rakim

Тази тема е точно за това пусната ако не забелязваш.Също така е в лафче.Има раздел риби и раздел растения.И аз пиша в двата форума но не слухтя само да ти напомня,има полезна информация и в двата какъв е проблема?
540л Южна Америка

Caxapa

Цитат на: rakim - 12.12.2009 18:29
Тази тема е точно за това пусната ако не забелязваш.Също така е в лафче.Има раздел риби и раздел растения.И аз пиша в двата форума но не слухтя само да ти напомня,има полезна информация и в двата какъв е проблема?
Аз не слухтя тук и Там и съм избрал  по-доброто.  *THUMBS UP* Полезната информация вземам от книгите(библии) и само допълвам с мненията от тук.  ;-) капираш ли?

rakim

Тук и там има много по добра информация от книгите.
540л Южна Америка

kratun

Парите никога не са били в основата на нещата. Едва ли Дидо си вярва, когато говори за тях.
От една година има два форума и два сайта. Правилата в тях са различни. Всеки потребител има право на лична преценка за това кои правила са му по вкуса. Къде да бъде активен и къде да си трае и да чете. Конфликтите си остават само и единствено на лична основа. Аз не съм влизал в открит конфликт с никого. Не съм обидил безпричинно никого с приказките си тук.
Фактът, че има две различни схващания за развитието на акваристичен форум - не бива да е в основата при размяна на лични нападки. Ако Raven не се разбира с Boby_ - има начин да се разберат. Това разделяне не е нито първото, нито ще е последнотo. Част от потребителите и на БАЕ, както и на АП, помнят създаването на аквариумната енциклопедия. Помнят "рибешкия" раздел в dir.bg, както и подробностите. Факт е, че БАЕ съществува и никой не оспорва превъзходството му по отношение на статистиката в момента. Колко са истинските акваристи и специалисти в АП и БАЕ, не се наемам да гадая. Пък и "истински акварист" е съвсем относително и субективно понятие.
Тази тема е и си остава със заглавие "Не на цензурата". Във всеки форум си има администратори, модератори, правила и потребители. Преди година, преди три месеца, днес - в БАЕ се прилагат правила, одобрени от всички. Това се нарича ред, а не цензура.
Живко, няма да държа темата в първата страница повече. Не съм в състояние да променя личните настроения на модератори и потребители в АП и БАЕ. Освобождавам всички ви от присъствието си.
Извинявам се на засегнатите!
Пожелавам на всички, които са си напълнили малко вода между 5 стъкла - да имат дълги часове в съзерцаване на гледката.
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

dido

Хехе, самотният акварист - иде реч за момента, когато се отделяха и екипа, който стартира АП. Акваристът е Боби разбира се, останалите им убягва акваристиката. За сметка на това си имат рекламни агенти, коректори по правопис и литература и други от сорта.

lz3cv

Абе, нямаше ли вече тема за "..... вицове и други смехории" ?

bigbeer

Цитат на: lz3cv - 13.12.2009 17:14
Абе, нямаше ли вече тема за "..... вицове и други смехории" ?

Не виждам връзката, доста опити имаше да се замаже положението.. Аз мислим дека тази тема е доста сериозна?!  *dontknow*

miTko

И какво излиза? Кой на кого и къде прави реклама с тази тема примерно? И не ми отговаряй с въпрос Бира! Този пиниз го знам! :-P
Разни мои АКВАРИУМИ 

lz3cv

Цитат на: bigbeer - 13.12.2009 17:33
Не виждам връзката, доста опити имаше да се замаже положението.. Аз мислим дека тази тема е доста сериозна?!  *dontknow*

Бира, не съм казал, че е несериозна. Ама достатъчно сеир стана тук. Каквото трябваше да се каже, се каза. Останалото раздухване е вече излишно и носи обратен ефект на това, което цели.
Така че не се опитвам да замажа положението. Просто ми става смешно сериозни хора с какви глупости може да се занимават. Трета година съм в този форум и повярвай ми поради съвсем друга причина, а не да гледам тези дрязги от които никой не печели.
Но като всяка Българска работа която е тръгнала от идеята "да преебем комшията (или колегата)", и тази не е нищо ново.
Относно мнението ми за доста хора от този форум - бих искал да кажа, че не ми се иска да си променям мнението за тях, но май е малко късно да го казвам.

bigbeer

Не е лошо да показваш мнението си за всички около теб. Аз лично нокога не съм се притеснявал от това. Обаче около нас има много подлезурковци, клекнали в ръка с чаталчетата обвити с памук, готови да ни крепят ташаците... в изчакване на нашето задрямване.. забивайки нож в гърбовете ни.
Та разкажи ни за кого от тукапишещите си промени мнението и към какво? По-добре късно отколкото никога! Каквото и да е :)

elblanko

Цитат на: lz3cv - 13.12.2009 18:38
Относно мнението ми за доста хора от този форум - бих искал да кажа, че не ми се иска да си променям мнението за тях, но май е малко късно да го казвам.

Това че си си съставил мнение, може само да те радва, винаги е хубаво да знаеш с какви хора си общуваш.
Това е още едно доказателство че темата е била полезна. ;-)
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Живко

Аз почвам да се нервя. В основата са доброто разбирателство са прошка, разбиране, приемане на чуждите интереси, да не продължавам по-нататък.
Понякога крещенето на собственото мнение е признак за пълна дебилщина. Няма нищо лошо да не кажеш какво мислиш за човека насреща, ако смяташ, че капацитета му няма да го понесе. Разбира се, това означава да не споделяш тези свои умозаключения с други хора. ;-)

Бира и не визирам теб. Няма нужда от реплика. Ти си частен случай и е трудно да бъдеш дефиниран в две изречения.  :-)

А темата е за цензурата и мисля да трия спама, въпреки че е в лафче. От цялата тема само саир. Полезните мнения на пръсти се броят.

Никой не се е родил научен.

bigbeer

Хм, прокрадват ми се някакви мисли, че искаш да наложиш цензура в лафчето? Защо? Какво сме ти направили?! О, за бога! Не! Умолявам те! Остави ми лаФчето.. вземи ми жУвота!  :-P

Raven

Наистина се чуда дали да я заключвам темата въпреки че не ми се иска точно тази тема точно с това съдържание и смисъл да умре заключена.

Надявах се и още се надявам да си потъне сама и с това да покаже че имаме чувство за умереност и съзнание, казано е достатъчно и може би повече от достатъчно.
Време е да оставим този спор да утихне.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Асен Евгениев

Темата ще потъне най-лесно когато всички, които имат повече от три поста в нея
престанат да пишат.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (1)

22060

Публикации: 148
Прегледи: 46811