• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Магазини в районите Хаджи Димитър, Подуяне, Сухата Река (София)?

Започната от XtasY, 06.12.2009 00:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

XtasY

Колеги, можете ли да ме насочите към магазини за акваристика в тези райони? Единствените, които знам са този на ул. Гълъбец (АКВАДИЗАЙН), но той ми е малко далечко и този на Дондуков 66 (Воден свят), но днес минах през него и ми се стори доста малък и нямаха много стока (конкретно търсих торове за растения днес).
Попаднах и в едно квартално магазинче с аквариуми, но само като погледнах водата в аквариумите ми стана ясна работата - то това си беше направо боза!  :-!
Затова търся още магазини в тези райони, които да мога бързо да посетя, ако ми трябва нещо. :)
The best things happen when you least expect them. :-)

elblanko

Явно сме комшии с тебе.  *DRINK* Има един който е на гърбът на дарик радио, Той ти е сравнително близо.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

XtasY

Да, на дондуков 66, за който споменах. Минах днес през него, но ми се стори доста мъничък и незареден. Нямаха никакви торове за растения. Гледах и за някакви растения, които мога да си купя от там, но всичките им бяха в доста лошо състояние, а аквариумите бяха доста слабо осветени. Единственото, което ми направи впечатление беше соленоводния аквариум с една много ярко червена скарида, която струва 120 лв. :)
Някакви други магазини наоколо? :)

raiko

В Подуене май имаше и един пазар всяка събота сутрин? :-)

elblanko

Аз мислех че се води на малката уличка, даже не знаех че се казва воден свят.  :-D Аз съм останал с впечатление че е добре поддържан и зареден, а че е тесен спор няма.  ;-) Обаче не съм ходил там с години, дано не е западнал. За други магазини в района не знам.  *DRINK*
: 06.12.2009г 01:01ч
Цитат на: raiko - 06.12.2009 01:37
В Подуене май имаше и един пазар всяка събота сутрин? :-)
Още си го има но е само в събота, там има и едно магазинче което работи през седмицата, но в него се ходи само с запушен нос. *ROFL*
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров

raiko

"Воден свят" е малък, но е добре зареден магазин и с компетентни собственици! *THUMBS UP*

Асен Евгениев

Ако търсиш добра стока от разбиращи собственици, не трябва да те спират
разстоянията. Заслужава си да отидеш и до другия край на София.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Alexfield

Воден свят е добре зареден, аквариумите са добре поддържани, рибите са в отлично здравословно състояние. Моето впечатление е, че там наблягат повече на морската акваристика и на по-екзотични сладководни видове риби. Като растения няма кой знае какво там - явно не са им приоритет. Сигурно и поради тази причина нямат и торове за растения.

Освен, че излъгаха жената да вземе 2 трофеуса за общия аквариум, съм доволен от тях.
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

dzimko

В тези райони няма почти никакви магазини за аквариумни рибки . Аз се сещам за едно магазинче на пазара на Сухата река , там имат някакви рибки но не и голямо разнообразие да не говорим за торове . Друго магазинче е в Х. Димитър - ул. Клисура 2А. Пак не е силен в тази насока.

XtasY

В този магазин на Клисура 2А ходил ли си скоро? Защото аз минах онзи ден и не успях да вляза, защото беше затворено, но от вън не видях аквариуми, стори ми се като обикновен зоо магазин.

Raven

Ако Сточна гара ти е удобно виж в синият фургон на спирката на люлинските рейсове.

Има хубави растения и винаги има Барклая- не знам друго място в София да има от това растение- собствено производство е.
Имат доста растения впрочев- всичките са тяхно производство.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

killiman

Стара ти е информацията. Синия фургон вече е червен и в него продават пица на парче. Поне с такова впечатление останах наскоро, минавайки през Сточна гара.

zoro40

фургона е преместен 20 -30 м към Лъвов мост и май е зелен.

milen_sf

Има склад и магазин в едно с адрес жк. Хаджи Димитър, ул. Кочо Честименски 7 .
http://catalog.bg/company.php?company=4281
Занимават се с търговия на едро и дребно на храни и аксесоари за домашни любимци.
Купувал съм няколко пъти храна на SERA от тях и продължавам, а цените са без конкуренция ,
Там налични имат само препарати, храни и малко аксесоари на SERA, но могат по заявка да доставят всичко което предлага фирмата .
Аквариуми нямат и непродават риби . *THUMBS UP*

Venci

Цитат на: milen_sf - 05.01.2010 00:19

Аквариуми нямат и непродават риби . *THUMBS UP*

На ул. "Шипка"16 имат аквариуми, а и риби продават.
Sera,Tetra,JBL .... каквото ти душа иска   :-|

Similar topics (5)

3786

Отговори: 5
Прегледи: 60741

3788

Отговори: 368
Прегледи: 313995

3791

Отговори: 284
Прегледи: 226501

23253