• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 05:49

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Как да покажем че харесваме една жена

Започната от BOJO, 20.08.2009 18:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NO CARRIER

Деси, и аз имам интелигентни приятели, които слушат чалга. :-( Да, висшисти са.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

kapacitet

ЦитатАко имаш предвид някой,който си е купил дипломата..мога да се съглася с теб.

Е това са живи глупости. Моите "бандити" с доста пот си изкараха дипломите, че и докторантурите, но като стане въпрос за почивка си се правим на пълно мазало. Шляпаме си женорята по дупетата и ела гледай простотия.
Стига ни залива само с теория и виждания за перфектната връзка. И не забравяй, че само глупавите жени харесват умни мъже "от които може да научат нещо ново,интересно,вълнуващо..." , защото липсва в главичките им. :-)

Divane

ако трябва да задълбаваме по темата за интелекта, то от мене знаете - това е освен друго и природна даденост. Когато я няма тая даденост,ако ще и три висши си купи(пардон вземи,назубри и т.н) все ще си .........  :-)

BOJO

Цитат на: Divane - 21.08.2009 15:13
Блаженни са вярващите!
Ако имаш предвид някой,който си е купил дипломата..мога да се съглася с теб. :-D
Като гледам колко упорито обаче наблягаш на тази чалга,то изводът,който ме оставяш да направя е 1. Притесняваш се,че слушаш чалга и че могат да те сметнат за нискоинтелектуален. ;-) 2 - Намираме се на приказка докато мине работния ден :-D

ПП: И все пак, темата ти не беше за чалгата,нали? :-)

Притеснявам се че ша заведа някоя там и тя не мое танцува и ша ме изложи .... резил и стам

Днес не е работен ден в Киргизтан, аз сам там и слушам .....

Та..... как да покажем на една жена че я харесваме

Divane

Цитат на: kapacitet - 21.08.2009 15:25
Е това са живи глупости. Моите "бандити" с доста пот си изкараха дипломите, че и докторантурите, но като стане въпрос за почивка си се правим на пълно мазало. Шляпаме си женорята по дупетата и ела гледай простотия.
Стига ни залива само с теория и виждания за перфектната връзка. И не забравяй, че само глупавите жени харесват умни мъже "от които може да научат нещо ново,интересно,вълнуващо..." , защото липсва в главичките им. :-)

Скъпи капацитет(незнайно защо измислен ник,неотговарящ на притежателят си),имаш много ,ама ужасно много да учиш още как да се държиш към една жена,как да й покажеш,че я харесваш и най-важното - как да я запазиш завинаги. Винаги стремежът на мъжа да унижи жената пред него е обречен на пълен крах..за него.
И още нещо, умните жени знаят отлично как да погъделичкат самочуствието на мъжа..но ти май не си срещал все още такива..или просто са те подминали  :-)

kapacitet

ЦитатТа..... как да покажем на една жена че я харесваме
Бъди просто самия себе си. И просто трябва да се говори много. Какато каза Равен, жените харесват интересните, забавни и с чувство за хумор мъже

Деян

Цитат на: valnata - 20.08.2009 22:10
Те жените в днешно време се молят да им обърне някой внимание но май мъжете са на изчезване. :-D Забелязват се доста които завиват наляво. Като гледам какви нежни създания от мъжки пол се движат по улиците напудрени и с грациозна походка съжалявам подрастващото поколение жени. :-D

И ти идва да хванеш една бухалка и да удряш, да удряш...

elblanko

Цитат на: Divane - 21.08.2009 14:50
Иначе..много сте сладки като започнете да се оплаквате,че жените били материалистки :-D Жени има всякакви,мъже - също!
Че кой се оплаква??????? Те материалистките са дар божи,  ;-)  Проблема е в тези които са материалистки и не си го признават а обясняват на висок глас как не били такива и непрекъснато търсят оправдания за действията си. По надолу беше написала нещо много вярно учен човек и интелигентен човек са различни неща, ама защо не светнеш и другите потребителки как ги различаваш. А може би искаш само ти да си знаеш хитринките :-D
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Миряна

Олеееее......тука е станало мазало!
Не започвайте темата за чалгата, че направо откачам! Сигурно има и хубави песни със смислен текст, но тези изививки на музиката, силния грим и силикон ме  :-! . Извинете, но един уважашащ себе си човек, няма да се излага да ходи по кръчми,  да му танцуват по масите, да му въртят гюбеци и  щракат с пръсти. Това е липса на култура.
Аз ако засега мой преподавател по право или по каквото и да е в чалготека.... ще ми падне в очите от раз, това е излагация голяма.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Fcsyrovhmb%2F538237_3797678353034_21052137_n.jpg&hash=7f354611765e38613a09ec04546b6d458529bb4a

sliven

Още снощи писах по темата,но не излезе.За Е-нти път???Пичове вслушайте се в дамите,те знаят ПО-добре от вас.Идеалите са разни,жените-тоже!Божо,не е ли по-правилен въпроса:Как една жена,да ни хареса?Вие може да си ги харесвате и да сте "валат",и да лъскате..Стъклата на аквариума.Деси,МНОГО ме кефиш(понякога!) @}->--Четете,не спорете с колежките :karamse:
Едно е да искаш,Второ е да можеш,а пък,Трето и Четвърто е да го направиш-"Мъжки времена"от Николай Хайтов

elblanko

Преди да напиша това което мисля искам да уточня че не съм меломан и много рядко си пускам музика. Направо не доумявам как така си правите генерални изводи за хората само по това каква музика слуша, това е меко казано несериозно ама много меко.  =-O
ЦитатЧетете,не спорете с колежките
Тука не съм много съгласен, наистина е хубаво да се черпи информатика отвсякъде но когато една жена ти говори мозъка ти трябва да работи на 100 процента защото в техните изказвания винаги има скрит подтекст и скрит замисъл.  ;-)
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Divane

аз мога да говоря,съдейки по наблюденията си..личните.Та..обикновено хората,харесващи текстове от типа на :

ЦитатДоткога не си докосвал друго освен... дистанционното?!
Откога не си опитвал друго освен... традиционното?!
Откога се лъжеш, че не искаш любовно вълнение?!
И размера... на емоцията... няма значение...

Припев:
Ще остана само по парфюм,
обърни ми внимание.
Ще остана само по парфюм
и на дъх разтояние.
Ще остана само по парфюм
и нежно старание.
Ще остана само по парфюм..
дай да се обърна... ВНИМАНИЕ!

Ще усетиш колко е горещо... кафето в очите ми.
Ти от мен ще поискаш нещо... .например сърцето ми.
Искам цяла вечер да ми правиш... добро впечатление.
Давай, нямам много време... губя търпение.

ЦитатВечерта сякаш ти доскучава?
Нашата връзка ли те отекчава?
Мислиш ли, че за мен всичко знаеш?
Е, тази нощ няма да ме опознаеш.

Това не е песен, а стриптийз.
Правя само за теб този стриптийз.
Затова намали светлината,
а сега отпусни сетивата.
Специално за теб ще надмина
девет седмици и половина.

Припев: (х2)
Ей, как съм? Добре ли се справям?
Да спра, или да продължавам?
Какво? Нямаш думи, така ли?
Видя ли, че мога? Видя ли?

Бавно дреха,по дреха сабличам.
Полудяваш ли? Ах, как обичам.
Нямам нищо против да ме снимаш.
Втори шанс просто няма да имаш.
Продължавай да гледаш, не спирай.
Фантазирай с мен, фантазирай.

Кулминацията наближава,
само намек за грешка остава.
Нещо секси те чака под нея,
нещо с много гореща идея.
Чака моята татуировка
да ти връча любовна призовка.

ЦитатВоди ме в някоя квартална кръчма
и поръчвай, пий за мене
и се сбий заради мене.
Всичко живо да ни псува,
от целувките ни бясно да ревнува.
Бясно карай на червено,
направи за мене нещо откачено.
Нещо диво, нетипично,
все едно какво, но нека е различно.
О-о-о, да полудеем тази нощ.

Не искам вече да сме прилични,
да сме порядъчни и вечно романтични.

Поне за малко да сме различни,
да сме отракани и даже нелогични.

Тече живота, не виждаш ли
и няма време, разбираш ли?
Води ме някъде тръгваме,
все едно къде.

Води ме в някоя квартална кръчма
и поръчвай, пий за мене
и се сбий заради мене.
Всичко живо да ни псува,
от целувките ни бясно да ревнува.
Бясно карай на червено,
направи за мене нещо откачено.
Нещо диво, нетипично,
все едно какво, но нека е различно.

...са от тези,харесващи това,за което се пее.Те наистина карат на червено,ходят по кварталните кръчми,кичат се с ланци като коледни елхи,надуват музиката в колата на макс,псуват като каруцари,жените неистово желая да имат бюст като на фолкзвезда,руси изкуствени коси и деколтета до пъпа.Обичат да трупат "бройки" и после да се хвалят една на друга,че "ей ония с поршето" ги е минал. За тях всичко естетско е боклук,обикновено нямат никаква обща култура,обичат навалицата,защото в нея трудно се забелязва индивидуалността(за тях ужасаваща)..и още...и още.. Съжалявам ако с този си пост засегна някого *dontknow*

веско

Интересна тема наистина.Ако на една маса има 10 жени то те всичките ще са различни с различен вкус с различени интереси.Зада покажеш на една жена че я харесваш трябва поне малко да я познаваш.Не става с рогата напред-ето например не можеш да заведеш Диване на чалга дори ти самия да си умираш да я слушаш.Трябва да покажеш уважение към характера на човека срещу теб но всъщото време не трябва и да задоволяваш всяка прищявка .има моменти в който трябва да се покаже твърдост за да не ти се качи на главата-абе трябват си компромиси.

elblanko

Аз винаги сам възприемал музиката само като фон по простата причина че я слушам предимно в заведения а там има доста по интересни неща от това да слуша музика, и поради лаишките ми познания да попитам Диването. Всички текстове ли са такива в чалгата? Щото много не ми се вярва да е така ама знае ли човек.
                                                                                                                                Антон Светозаров

Raven

Не точно всички текстове са такива,сигурно има и хубави текстове,има и хубави песни и добри изпълнители и тн.

Това няма никакво значение.
Чалгата не е музика и текст- тя е нагласа,култура,начин на мислене и възприемане на светът около теб,начин определящ  общото състояние на духът ,общ определител за интелектуалното състояние на човека като цяло.

Всяка силна и въздействаща музика се определя като култура- рап,реге,траш,техно,ска- всичко това са култури.
музиката е само изразител на нагласите формирани от културата.

Нещо като клуб- в зависимост от музиката която слушаш те преценяват какъв човек си.

Аз съм умерен меломан,музиката има много голямо значение за мен точно защото тя изразява начинът по който възприемам светът около мен.
Музиката която слушам най меко казано няма нищо общо с чалгата,буквално е на другият музикален полюс.
Когато питам някой човек каква музика слуша аз го питам още десетки други неща- събрани в един въпрос.
От отговорът му до голяма степен мога да го преценя като личност и интереси с доста голяма точност,хората които слушат моята музика обикновенно са най добрите ми приятели с които си общувам постоянно,и сега се замислям че нямам нито един приятел който слуша попфолк.

И така- като култура а не като музика- мога да кажа че няма по деструктивна култура от чалгата- с цялото и материално и естетическо изражение.

Кайени,силикон,цици,перхидрол,сатен,кока,биад,ботушки до поличката и поличка до клитора,жоро главата,буда бар,монополче за 50 кинта грама,свирка под масата,къща на манастирски ливади,ивана,полирани мозъчета,ланци,азис говори за философия,кючеци на масата,кинти на челото,зурни и кларнети....

Кое е най факаното в цялата ситуация?
....ми това е културата на младите,на нашите деца.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Similar topics (5)

7448

Публикации: 93
Прегледи: 45065

6344

Публикации: 15
Прегледи: 10469

37048

Публикации: 9
Прегледи: 7868

43611

Публикации: 15