• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.06.2025 22:52

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Профил на goldstar94 "42 литра"

Започната от goldstar94, 23.07.2009 15:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

magic_paladin

Да попитам не е ли малко пренаселено?goldstar94 Имай предвид,че трихогастера става доста голям  ;-) , а и всичките тези меланий не е ли много?Аи като почнат да измират ще се видиш в чудо от събиране на черупки по дъното.Ще ти препоръчам 2-те валиснерий да ги сложиш 1 до друга в някой от ъглите,да махнеш цветните камачета и пръчката.
Иначе бетата ти е много красива :) .

goldstar94

мерси за бетата . Сега ще е така 2,3 седмици докато сабера пари за оборудване на 90 литровия  :-) имам още един 20 литра и тои е пален с растения  *CRAZY* *CRAZY* *CRAZY* =-O 8-)  Еи ся само помпа , филтър , и една пура 18 W ми трябва и слагам 90 литровия  *YAHOO* ма ще е кам 15 септември  :-(

BOJO

Цитат на: ico - 21.08.2009 11:46
Поне не изглежда подредено. Стой естествено някак... поразбъркал си с пръчката из аквариума, изпуснал си я на дъното и си снимал.   *CRAZY*

ам много точно :)

*THUMBS UP*

Divane

забелязах нагревателчето..имай предвид,че ако не следиш температурата и не го изключваш - всичко ще се превърне на супа! Този нагревател е китайски,без реле и едвали изобщо се знае колко нагрява.Като за 2.50 лв.

kapacitet

Цитатма ще е кам 15 септември

Ще сурвакаш май баба ти за първия учебен ден. Направи си предварително сметка колко точно да искаш.  *THUMBS UP*

goldstar94

Цитат на: Divane - 21.08.2009 15:10
забелязах нагревателчето..имай предвид,че ако не следиш температурата и не го изключваш - всичко ще се превърне на супа! Този нагревател е китайски,без реле и едвали изобщо се знае колко нагрява.Като за 2.50 лв.

нагреватела е 5:00 лева

аз си го подържам на една температура недеи ми бе кахър  *THUMBS UP*

Divane

ми значи са те метнали,защото в кварталния магазин при нас са по 2.5лв ,без значение колко мощни са.
А кахър на теб лично не ти бера,жал ми е само за рибките ти  :-(

goldstar94

до зимата ще купя нагревател с терномеле :-) сега искам препоръки кам аквариума

sliven

Голдстар,купи си нагревател с терМо реле,научи се поне да пишеш и не репликирай,на тези които те съветват,Плийс (Деси). :karamse:
Едно е да искаш,Второ е да можеш,а пък,Трето и Четвърто е да го направиш-"Мъжки времена"от Николай Хайтов

goldstar94

ще си зема бе човек  :-) искам препоръки кам аквариума какво да преместя какво да сложа и така  :-)

valnata

Стига си го местил тоя аквариум. Тя водата стана една година при тебе не може да се избистри. Всяка седмица си с нов грунд, нови клони и нови риби. Ако ги оставиш на мира и растенията ще си потръгнат и рибите ще са по-добре. Моя съвет е да спреш да го ровиш. Така е добре. :-)

goldstar94

днес купих една помпа.Рибите вече не седят на повархноста на водата а вече си плуват слободно.Но след 2,3 седмици купувам филтър и още 1 пура 18 w и стартирвам новия аквариум и оставам да се развива  *privet* ;-)

j0r0pr0

Цитат на: niki_one - 05.08.2009 16:04
няма нито една ярка рибка в аквариума ти що не сложиш някоя плата или хелер да светне малко смисъл червените много красят аквариума поне според мен ти си решаваш де

само да нe e мъжки хeлeр чe шe ги изпотeпа :D

Caxapa

Цитат на: j0r0pr0 - 19.10.2009 12:44
само да нe e мъжки хeлeр чe шe ги изпотeпа :D
Колегата Голди отдавна е с по-голям  аквариум. Чети преди да решиш да пишеш по някоя тема.  ;-)  *THUMBS UP*

goldstar94

Да *THUMBS UP* Както каза Сахара вече 88 литровото аквариумче е на месец и 20 дена  *YAHOO* :-D

Similar topics (5)

23003

Започната от trupai

Публикации: 99
Прегледи: 41835

17877

Публикации: 77
Прегледи: 36762

32039

Започната от ickopr

Публикации: 4
Прегледи: 2893