• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 20:45

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За феновете на Любе

Започната от Caxapa, 06.08.2009 20:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

Руската група "Любе" ще изнесе безплатен концерт в Каварна на 18.08.2009 Повоче подробности на http://musik.dir.bg/novina.php?nid=7024&jid=2

bigbeer

Познай къде ще съм на 18-ий? ;) Цонко не си вдига телефона да потвърди в момента.. ама утре пак ще го търся ;)

lz3cv

08.08.2009 00:08 #2 Last Edit: 08.08.2009 00:12 by lz3cv
Имам цялата им дискография и си слушам парчетата редовно на бачкането. Много ми се ще да отида да ги слушам на живо ама много далече и много скъпо ще ми излезе. Много са яки! Особено парчетата от албума "Рассейа" , всичките. И  "позови меня тихо по имени"....Абе, много ще съжалявам ако не успея. :-(

cantiga

През 2010 Любе направиха голямо концертно турне с изяви в много страни, включително в България. Аз бях на последния концерт на 21.11.2010 във Франкфурт. Това ми е любимата група и удоволствието беше много голямо. По случайност в града на този ден беше и Игор Матвиенко, седеше 3 реда зад мен и  както винаги се качи на сцената и пя Ты неси меня река с групата ( този път не сбърка текста  :-D ). Коля сподели, че би се радвал ако залите в чужбина не бяха толкова пълни...вярвам, че го мисли наистина. След концерта си събраха китарите и барабаните и веднага се качиха на самолета за "заснежена Москва". Те са си такива  :-)
Анатолий липсва, имам всички юбилейни концерти вкъщи и той винаги е неизменна част от състава, беше странно да гледам Любе без него, не е същото. Лека му пръст.

*DRINK* на почитателите.
Поздрав!
Светослав

Similar topics (2)

34975

Публикации: 31
Прегледи: 11713

2814

Започната от dido

Публикации: 4
Прегледи: 2354