• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 11:04

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Внимавайте!!!

Започната от onyxman, 11.06.2009 14:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

manastar

Абе сигурно пак съм се напил та се обаждам.Темата си е добра ама продалжавам да си мисля ,че като не купуваме крадени стоки ще намалим кражбите с 0,0001% което си е нищо ама така е и с екологичта ,и с корп........ и тн и тн.Ама не ме питаите пак с кво съм се напил.

kuvert

С кво си се напил? ]:->
Аз снощи-с мастика и айрян!
А относно парфюмите-2004г. донесох от една много западнала страна парфюми,които си бяха живо менте-3$ бройката на дребно-BULVARI,DEEP RED(може и да бъркам имената-не съм спец в тази част)и какви ли още не!Балдъзата и жената се побъркаха,като ги видяха,въпреки,че отделят солидни суми за такива глезотийки по бутиците.Не ми дадоха да подаря нито едно шишенце на гаджето! *MODERATOR*.
На следващата година преди да тръгна ми бяха изготвили един "приличен" списък с всички марки,които трябва да донеса!И се оказа,че цената им вече е по 2,5$.И със сигурност не миришеха на лайна (за разлика от един стек МАЛБОРО,който взех за 3,5$ и от който никой не изпуши една цигара!).
Така че,не мисля,че всеки евтин парфюм е боклук.Както и не претендирам,че е с перфектно качество!

miTko

Добре че по принцип съм недоверчив, не знам какъв номер трябва да ми спретнат за да се вържа.
Разни мои АКВАРИУМИ