• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.06.2025 21:29

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирка Русе !!!

Започната от mistar_ti, 12.03.2009 14:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

MeTogu

Аз пък се местя към Варна.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Лора

Хайде колеги, по инициатива на Peter85 и леко побутване от моя страна, в крайна сметка решихме да се съберем.
Датите са 5-6 юни( изберете си точната де), мястото и часа на срещата.
Очаквам предложения за първата сбирка, която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Мисля, че всеки може да отдели час-два от времето си за по една бира... :-D

Пишете тук...
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

kirilovcv

Незнам що се обаждам, че не съм русенец ама такава бира НЕМА. Час, хеле пък два се дърпат поне две три.
Притесненията ми са, че съм още нов в занаята и незнам дали ще има полза от мене, освен в резултата на изпитата бира.

Това в кръга на шегата.
Решете и кажете.

Аз в събота смятам да откривам риболова, така че вие определете и не се съобразявайте с мене, пък каквото сабя покаже :).

NO CARRIER

Най-добър ден за срещи е четвъртъкът. Е, ако ще се напивате/насирате, тогава петък.  :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Лора

Е, от първата сбирка ли?... :-D
Нека да се опознаем, пък после, ще се насираме...
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Candinoo

аз съм въздържал се, сега съм в сесия и съм без други ангажименти така, че не ме бърка кога точно ще се видим... хаха за какви насиранки си говорим леко прилично като карпатски вълк  *CRAZY*

NO CARRIER

Брех! Да не би да има студент, който да не пие?!  :duvar:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Лора

Добре, понеже виждам, че не се престрашавате да обявите датата. Предлагам следното:

5.06 (петък)- среща на "Лайното" в 19.30ч. От там ще си дирим кръчма според хората. И наистина да е кръчма, защото барчетата няма да ни поберат... *ROFL*

Ако някой има по добра идея, моля да сподели. :-)

Candinoo

03.06.2009 17:36 #23 Last Edit: 03.06.2009 18:02 by Candinoo
ххахах ,няма такъв :-D прочел си грешно  :-P , там съм *DRINK*

peter85

Айде и единия от главните инициатори накрая да се съберем да се отчете и да каже "ДА" за присъствието си :)  само дане тръгнете без мене ей :)

Андрей Бобев

Е, аз съм в София, така че пийте една бира и за мен!  *DRINK*

peter85

е айде щом ще е за някого ще изпием още една  :-D  *DRINK*

Лора

Цитат на: Андрей Бобев - 03.06.2009 18:13
Е, аз съм в София, така че пийте една бира и за мен!  *DRINK*

Все пак очакваме вест, кога ще си в Русе, че да организираме другата сбирка...
Дано тази се състои де...  :-D

RIC

Ей, хора да не ме оттървете и мене  *DRINK* *DRINK* *YAHOO*

Лора

04.06.2009 12:31 #29 Last Edit: 04.06.2009 15:00 by Лора
Да бутна темата пак в листата на непрочетените...
 За ориентир, ако не ме познаете, ще закича китка в косите си... *ROFL*

5.06 (петък)- среща на "Лайното" в 19.30ч.

Similar topics (5)

31679

Публикации: 0
Прегледи: 1955

15464

Започната от Lucio

Публикации: 160
Прегледи: 46946

7308

Публикации: 20
Прегледи: 11642

53586