• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.07.2025 00:03

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Има ли рибари тук ? [Риболов 2009]

Започната от ke4o, 22.02.2008 21:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

raiko

evgeni enduro

Цитат на: danchi - 06.04.2009 00:33
ще ми кажете ли каде мога да ходя за щука близо до Ботевград или някаде около София

Кариерите на Челопечене, Негован и Чепинци, Богров, р.Блато, р. Искър. За тези се сещам, бил съм на всичките места /около София са/ и най добри резултати съм имал край Челопечене  *dontknow*
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

danchi

а даи да не права нова тема да ви питам близо до Ботевград има едно язовирче но има много водорасли каде да хвъргам в водораслите или в чистите части

acho

И кое е това язовирче.Сподели.Хвърляй до водораслите или пред тях ( около тях - тя там дебне ).Може да отидеш и на Морун. 5 лв. и каквото си хванеш - твое е. Там има доста щука.

НАСЛУКА...... *DRINK* *DRINK* *DRINK*

danchi

това язовирче е по скоро блато и ако не си от Ботевград няма как да го знаеш

acho

Ок.Живял съм там 18 години и затова питам.Да не е преди с. Лютидол? *dontknow* *dontknow* *dontknow*

Iliag

Наскоро чух, че и на Негован добре се представя. Наслука, и кажи какъв е резултата  :-)

danchi

ами ако знаеш месността зелин там се намира а каде е тва преди това село

acho

Незнам на Зелин да има място където да става за роболов, но няма значение.А това е като тръгнеш за Мездра, преди село Лютидол от дясно се намира.Точно до пътя е и се вижда от него.Там съм чул че има доста щука, но все нямам време да отида да видя какво ще...................

skekivd

Здравейте. *fishДнес отново утрепах уклея :-P

niky

Кажи къде, че мисля да водя децата тая или другата седмица.
Ако е платено най-добре, че билет нямам :-)

danchi

утре съм на риба пак
за щука

Тони

Леле.. още не съм си извадил билет!
Друга година до 10януари да съм го извадил, пък до това време 9ти април да имам 5-6 риболова минимум. Изпуснах вече "голямия глад" на щуката като хвърли хайвера - февруари, януарския риболов на скобар в реките и уклея март на щъркела и Огняново... мани мани.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

skekivd

Здравей Ники.На с.Кривина.Вчера пак ходих *YAHOO*убиване човече.Захраних рано сутринта,бях там към 7ч.За захранка ползвах:"Шаран с коноп и ванилия"има я навсякъде по рибарските магазини.Във нея обаче сложих за 1.20лв бял червей,отделно сварих пакет жито с малко захар"кафява",такава само имаме вкъщи,де :-).Нямаше и 10минути и се започна.Каракудата е върха,едра и много вкусна.Само от нея налових 6.5кг/повечето върнах обратно,няма кой да е чисти/иначе като видове риба които хванах са:уклей-104бр,каракуда-6.5кг,5-червеноперки,2-бабушки,3-костура и тук е изненадата!!! единия костур го хванах следобяд на "камшик" 900гр.Не питай на 0.8м.м. повод как съм му треперил,почти бях във водата да не го изпусна.Скоро прилагам и снимки за скептиците.Ловя на 16-ка кука с 1гр.плувка на бял червей,който нанизвам през цяло на кукичката и закачвам една червена пинка за "дупето".Това е от мен.Дано съм бил полезен и изчерпателен.Успех и да пишеш после.Дано децата са *YAHOO* *YAHOO*

blagoy

Цитат на: Тони - 10.04.2009 00:46
Леле.. още не съм си извадил билет!
Друга година до 10януари да съм го извадил,...

Билетите от миналата година важат от дата до дата на издаване. Тоест ако е изваден на 03.06.2008 е валиден до 03.06.2009, ако е годишен разбира се.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs118.photobucket.com%2Falbums%2Fo91%2Ffisherman__2007%2FAkva%2Fth_r006a-1.jpg&hash=15041450eb78136ccea645b645f2993ca57c3ba3
70l, 2x18W

Similar topics (5)

55364

Публикации: 1
Прегледи: 2192

12006

Публикации: 8
Прегледи: 4584

14818

Започната от APC

Публикации: 26
Прегледи: 10879