• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Съботният пазар в ... снимки. ;-)

Започната от Stas, 21.10.2007 01:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kratun

Боби, имам чувството, че си на литературно четене. Ти четеш, сервитьора попива всяка твоя дума. Публиката не ви обръща никакво внимание и си говори по телефона, а някои се заглеждат по съседни маси. Само отличниците са в час и следят внимателно пиесата.  *JOKINGLY*
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

Boby_

Цитат на: kratun - 14.07.2008 13:16
Боби, имам чувството, че си на литературно четене. Ти четеш, сервитьора попива всяка твоя дума. Публиката не ви обръща никакво внимание и си говори по телефона, а някои се заглеждат по съседни маси. Само отличниците са в час и следят внимателно пиесата.  *JOKINGLY*

Бях силно озадачен от липсата на прилична бира посред центъра на София. :-) Тъкмо избирах най-малко блудкавия заместител на Туборг, Старо Бърно, Старопрамен и другите, които стават за пиене.  :-)

Joro Vn

Дано при следващото посещение на пазара да не съм пак недоспал и шофьор, за да мога да пробвам от онези течности, които те правят по-приказлив.  :-) Като артикули и живинки пазара не беше нищо особено, да кажем, защото е лято. Поне се убедих с очите си, че колегите от София поддържат не само виртуална форма на контакти. :-D  ;-)
    Надявам се и на други подобни срещи "на живо" в близко бъдеще.

didoepi4

Цитат на: Joro Vn - 14.07.2008 19:09
       Надявам се и на други подобни срещи "на живо" в близко бъдеще.
Колеги искрено ви завиждам за срещите на "Съботният" и се надявам и аз да се запозная с вас, но за съжаление работя(вече 10 год.)в една фирма, която работи и събота. :'(
Обаче през отпуската се надявам да се видим.

}|{opukc

Ето как мина съботния пазар днес, или по-точно последната "кръчмарска част"!! *DRINK*
Различни бяха поводите за наздравица, но един беше най-важен.

Някои се радваха на бъдещото задушено.

Други просто отмаряха.

А десерта няма да коментирам. :-!

Въобще нямах предствава, че Жан Рено "Леон" седи на масата!!!!!

*ROFL* *DRINK*

Wetdream

Ех тез Софиянци знайте как да се веселите.... *JOKINGLY* *DRINK*

Desmoria

Ха сега малко скорошни снимки:

В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

plufkata

Хайде и от мен 2 снимчици  :-P

Raven

Нови муцуни на старият пазар...
discus,Divane,Plufkata,Жорикс

половин Divane  и цяла Plufka

е това става като не си взима човек редовно хапчетата...

Биг Гонзо

dido - така започва да изглежда човек от много скитане по планините

...нема смисъл....

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

yanki1

526 литра

FHM

И аз бях там  въртях се като пумпал докато мишо дойде с рибките.  :-D

Black Adder

Аз ако бях на мястото на Гонзо, щях да ви искам заплащане. Кой от къде мине - все на него си точи мерника  *ROFL*

dido

Гонзо е централна фигура бе - an institution of it's own както се казва в западните райони ...

dulgiapich

Колеги,дали ще го има пазара в събота като е работен ден?

stefan_doc

Similar topics (5)

23253

Отговори: 99
Прегледи: 208024

13354

Отговори: 5
Прегледи: 5980

55682

Отговори: 2
Прегледи: 5290

60095