• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Re: Проблем с Анубиас

Започната от Mup0, 19.02.2009 23:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mup0

ами аз имам Анубиас от доста време по него има едно като кафяв мъх вадя растението мия го добре изчезва но след време пак се появява  :-| за първи път мисля че се появи по растението след като беше сложено в една кермидена делвичка от нея мисля че се прекачи как мога да го изчистя защото започва да се разпространява по другите растения и по стените на аквариума по малко ??

FHM

Може би имаш черна брада или някакви други водорасли пусни снимки ако можеш да видим за какво иде реч .

Mup0

ами направих снимки но са много лоши едва ли ще може да се разбере от снимката каква е болеста :'(

yanki1

Цитат на: Mup0 - 20.02.2009 10:33
ами направих снимки но са много лоши едва ли ще може да се разбере от снимката каква е болеста :'(
*offtopic 
Колеги за какви болести говорите.....? *NO*
....я вижте заглавието на темата...Това за проблемите е в друга тема.
526 литра

Mup0

аз съм нов от вчера се регнах в форума знам че е погрешната тема не съм орентиран още кое каде се намира смятам че не е проблем че говорим нали крайната цел на целия форум е да си направим красиви и здрави аквариуми  :-)
: 20.02.2009г 10:10ч
майче тук ми наредиха да пиша за проблема си  :-) та преди малко извадих двете си коренчета Анубиас измих ги добре от това кафяво нещо което им се появява единия корен засях в грунда а другия прекрипих към корена си  :-) дали пак ще се появи това кафяво нещо незнайно какво за мен ?

igenov

Дай някаква информация за аквариума. Може би са кафяви водорасли, които се получават при слабо осветление.

Mup0

ами размерите са 70х22х33 лампата ми е 13вата

igenov

Сложи поне 18 Вт. Имат значение и други фактори - твърдост на водата, Рн, смяна на вода, брой риби, хранене и др.

Mup0

Rendaka

Колеги, не мога да разбера само защо темата е пинната?
Аз си мислех, че ще прочета нещо интересно, а то какво излезе - някой имал проблем със силициева киселина... е, да , случва се, но не е страшно :)

Edit: http://aquariumbg.com/forum/vodorasli/mnogo-dobra-statiya-za-vodorasli/ виж какво пише тук и мисля, че ще намериш решение на проблема си ;)
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (5)

45374

Отговори: 0
Прегледи: 14287

26179

Започната от mojiganga

Отговори: 1
Прегледи: 3691

19280

Отговори: 9
Прегледи: 6874

15837