• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Допълнителна награда sera за аквариум с ракообразни

Започната от SERA, 05.01.2009 20:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SkyNer

аз ще дойта такова сабиране толкова близо е разбирасе нищо не е 100% ако излезе нещо друго ще се обадя предварително но ми е доста близко и ще има акваристи от цялата страна
Прохождащия

NO CARRIER

Януари май няма да стане. Дайте да го мислим за пролетната ваканция или около (след) великденските празници?

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Raven

И аз съм за пролетна сбирка- ще е по хубаво времето,пътищата ще са чисти,ще можем да се разходим из градът и околностите.
Направо е грехота да отидем в Търново и да се забием в кръчмата без да го разгледаме.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Живко

Мързели :-P
Кръчмите са за зимата. На пролет пак ще идем да гледаме :-)
Никой не се е родил научен.

barabata

В интерес на истната почти няма какво да му се гледа на града , затова пък околностите му са доста интересни ...
Водопада край Хотница - снимка 1 Водопада край Хотница - снимка 2
Каньона край Емен
Има какво да се гледа ....
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

77

Raven

Цитат на: barabata - 07.01.2009 20:33
В интерес на истната почти няма какво да му се гледа на града , затова пък околностите му са доста интересни ...
Каньона край Емен

Търново е според мен най красивият от големите градове на България,за малките бих посочил Несебър,Созопол,Мелник...

...нищо че няма море...

chaykov

Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!

[/url]

Raven

Всъщност - да,напълно съм съгласен с теб.
Около Ахтопол,навътре в Странджа има много хубави и все още чисти селца от този тип,въпреки че англичаните  ги налазват вече и тях.

Миналата година изкарах 5 дни в Созопол ,много тегаво ми беше.

Помня Созопол отпреди 30 години,допреди 15 все още почивах там,после започнах да слизам все по надолу и по надолу гонен от чалгата.
Подминах Царево за две години,в Ахтопол се задържах близо 10,миналата  година почивах малко във Варвара и последните дни в Резово.
По нататъка няма накъде....

Тази година  ще почивам в едно малко селце в Халкидики и пак във Варвара докъто все още може.

chaykov

да и аз помня созопол живях там 12 години :) за коя варвара говориш ? :)
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!

[/url]

Raven

Селцето преди Ахтопол- през последните години се разви много,към лошо разбира се.
Има много хубаво затворено плажче с много специфично разположение- изток запад,тоест дори и в много ветровито и бурно време там е тихо.
Пред носът в дясно от плажа минава  стара рибна "пътека" - това е много популярно харпунджииско място,наричат го   "меките скали".

miTko

Каньона край Емен
Все за мен неща! :-)
Разни мои АКВАРИУМИ 

tsvety

Каньона край Емен

Определено не си прав. Моята теза за Търново е "Човек преди да умре трябва да отиде и да разгледа Търново"
Според мен е супер красив и много БЪЛГАРСКИ град т.е. много история, много българщина

Аз ще присъствам на сбирката на всяка цена

"Любовта е болка"-казал заека...
Нека ме боли.........