• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 05:49

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте, част 2

Започната от Longanlon, 08.01.2007 20:12

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

blagoy

За домашна употреба ми трябва. Цветния печат не е от значение за мен.
Главно текст ще се принтира. Също така ще използвам доста скенера.
Аз също клоня към лазерния, но все пак за мен е от полза да чуя и вашето мнение. *privet*
Все пак - "колкото повече, толкова повече..."
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs118.photobucket.com%2Falbums%2Fo91%2Ffisherman__2007%2FAkva%2Fth_r006a-1.jpg&hash=15041450eb78136ccea645b645f2993ca57c3ba3
70l, 2x18W

kamos

Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

botan

Знаете ли някоя програма за конвертиране от .mov във .gif? И също така имам едно клипче(.mov), на което искам да изтрия звука и да сложа нов - някаква песен, с коя програма ще бъде най-добре да го направя?

Tulipa

Аз се интересувам от същото,като Botan.И ще задам още един въпрос:искам да си запазя един момент от филм.Пробвам с PrintScreen,но като тръгна да го сейввам,и се получава едно голямо...черно петно.Програмата,с която си пускам филмите е KMPlayer.Пробвах и Adobe PhotoshopCS3 i Paint,за да обработя(примерно кропна)и сейвна изображението.

Деян

Не съм сигурен,но май и movie maker-а ставаше за такава дейност.За замяна на звук става,защото лично съм си правил такива опити

barabata

Цитат на: Tulipa - 26.10.2008 17:57
... И ще задам още един въпрос:искам да си запазя един момент от филм...
От видеолеара няма как да кепчнеш със принтскриин - кепчва само беграунда или накратко казано черно поле. За да свалиш картинка по този начин трябва да махнеш хардуерната акселерация :
Десен бутон с мишката на десктопа -> Settings -> Advanced -> Troubleshoot
Плъзгача на Hardware Acceleration се сваля от Full на None.
В това положение с пауза и Print Screen може да си сваляш всякакви картинки.

После да не забравиш да върнеш ускорението на Full  !!!

Повечето програмки имат и възможноста за сваляне на кадър - Мплеара класик примерно записва картинка  от менюто с Save Image или краткото Ctrl+I , но режултата е битмап с големината на оригиналния размер на клипа, независимо че си го разпънал на цял екран примерно.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Tulipa

Тенкс за съвета,но има един проблем.Пускам филма,давам пауза,правя Full на None и картината изчезва.....Пускам филма,звук има,но картина-не.

barabata

Настройката е правиш преди да пуснеш филма и като си свършиш работата я оправяш за да не ти влачат филмите после.

Така в движение с промяната ан настройката издърпваш килимчето из под краката на котката и се чудиш защо се шашка.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Пламката

Здравейте или по добре добър вечер :) Имам 1 въпрос.Ето го и него:
Закупих си Wireless USB Network Adapter обаче тук идва проблема.От магазина в който го купих ми казаха че не трябват драйвери,но на лаптопа ми който има вградето wifi пак му трябват.Така че ако някой може да ми помогне с намирането на драйвери нека пише.
Ето всичката информация която имам за Adapter-а:
BELKIN е марката,а модлът е 54g има само на гърба MAC Address:00173F720930.
Благодаря Ви предварително  *thanks
Има ли желание има и начин :)

kapacitet

Пламката

Да,забравил съм да добавя че съм с Windows(ако така се пише  :-[ ) XP SP2  *privet*

kapacitet

http://www.belkin.com/de/support/article/?lid=de&pid=F5D7050de&aid=7328&scid=0

Това е което ти трябва, но разгледай добре страницата. За тази антена са дадени 4 различно драйвера, според версията на модела. А нея можеш да видиш на гърба на антената - FCC ID. За 4-те различни версии има 4 различни драйвера.

Успех
: 02.11.2008г 11:11ч
Не знам дали при зареждане на страницата под картинката на антената виждаш таблицата с моделите, но при мен понякога не се появява. Затова ще ти я копирам и тук

Version   FCC ID

1xxx       K7S7050
2xxx       K7S7050A
3xxx       K7S7050B
4xxx       RAXWN4501H

Пламката

FCc ID:3623A-F5D7050B  :kreshtja:  :-|
: 02.11.2008г 12:12ч
zapleska ми помогна с откриването на драйверите.За което съм благодарен.kapacitet и на тебе благодаря  :)  *BRAVO*  айде  *DRINK*  Всичко е ок :)

zapleska

Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

Живко

Пак опирам до тази тема :-[
Проблема.
Купувам нет от "кабелен доставчик" с вътрешна мрежа.
Ползвам свързване "Lan или високоскоростен Интернет" за връзка с мрежата и "Виртуална частна мрежа" за връзка с интернет.
За да ползвам интернет на другите компютри споделям "Виртуална частна мрежа" и правя съответните настройки.
Всичко си бачка ОК.
Инсталирам Nokia PS Suite(след 300 зора, много тъпа програма) на вторият компютър, включително и модема към програмата.
Оказва се, че през модема мога да ползвам интернет, но от кабелният оператор не става. Работят ъпдейтите на антивируса, скайп и ъпдейтите на Уиндоус. Браузърите са умрели.
Някакви идеи какво трябва да се направи?
Благодаря!
Никой не се е родил научен.

Similar topics (5)

29518

Публикации: 17
Прегледи: 9981

36604

Започната от kamaro

Публикации: 27
Прегледи: 10539

19031

Публикации: 14