• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 01:25

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Декорация - Juwel - Terrace - представяне

Започната от zoomaniak, 13.09.2008 10:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

dido

Задни стени и тапети не ме интересуват. Търся специфични камъни за декорация на аквариум. По западните магазини продават специални такива. Горните пластмасови отливки са серийни копия на такива камъни, но са пластмаса все пак, не камък - възможностите за оформление с тях са твърде ограничени ...

nk12

Цитат на: zoomaniak - 13.09.2008 12:32
... Ако е правилно така да ви разбирам - няма за какво да се притеснявате - през 2009 Ферпласт пускат също такава система...

Пояснение: Ферпласт отдавна има такава система, ако разгледате каталога им от 2006 примерно ще намерите цели аквариуми пригодени за тази цел както и съответните външни филтри, подходящи за тях.

zoomaniak

Цитат на: nk12 - 14.09.2008 00:50
Пояснение: Ферпласт отдавна има такава система, ако разгледате каталога им от 2006 примерно ще намерите цели аквариуми пригодени за тази цел както и съответните външни филтри, подходящи за тях.

За коя система говорим. За тази с нишата или за тази дето на външните филтри тип - кофа - всичко влиза в едни специални места на дъното на аквариума - отдолу...

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftrade.ferplast.com%2Ffercatal%2Fdep%2F67635099.jpg&hash=04c536611eadad027b134d9735650b4ca99b09c1

: 14.09.2008г 07:07ч
Цитат на: dido - 13.09.2008 23:56
Задни стени и тапети не ме интересуват. Търся специфични камъни за декорация на аквариум. По западните магазини продават специални такива. Горните пластмасови отливки са серийни копия на такива камъни, но са пластмаса все пак, не камък - възможностите за оформление с тях са твърде ограничени ...

Последно - истински ли те вълнуват - или пласмасовите. Сложи да видя снимка на твоя "вкус".... - фразата "специфични" е сложно нещо  :-)

Добро утро
Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

dido

Цитат на: zoomaniak - 14.09.2008 07:58
Последно - истински ли те вълнуват - или пласмасовите. Сложи да видя снимка на твоя "вкус".... - фразата "специфични" е сложно нещо  :-)

Добро утро

Написъл съм ясно горе - търся камъни, не пластмасови отливки. Хвърли едно око на този сайт за да ти стане ясно за какво иде реч:

http://www.aquadeco.com/english.html

Повечето естествени декорации като горните се ползват в Аманов тип аквариуми. Там пластмасовите отливки са несъвместими с идеята въобще...

zoomaniak

Ще се потиме да има внос - за сега не съм виждал из ценовите листи...все е едно и също.

Тоя сайт е друга клса - брех.

А ако не намеря кой да ги внесе за мен - ще се потя сам - нема начин - стоката е яка  *YAHOO*
Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

dido

Еми ако намериш от тези "специфични" камъни никак няма да е зле. Примерно pagoda stone вариации разни. С 5-6 бройки си правиш як акваскейп. Абе камъните са същината на тоя вид аквариуми, да знаеш ...  :-)

zoomaniak

Живеем в глобален свят - няма нищо невъзможно и всичко да минава през интернет - всичко е пари и желание за развитие.

Липсата на нещо дребно - камик (по селски)  :-D - ти спъва мечтите.

Ще задействам системата - ако има новини ще пиша.

dido

Еми без "камик" и "джам" аквариум не става, как да ти кажа ...  :-D

Similar topics (5)

30027

Публикации: 7
Прегледи: 7285

2818

Публикации: 2
Прегледи: 3751

3100

Публикации: 6
Прегледи: 3616