• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Има ли рибари тук ? [Риболов 2009]

Започната от ke4o, 22.02.2008 18:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Joro Vn

Цитатхаиде сериозно да организираме един форум-риболов ? 
Сериозно ми! Морски риболов, на Синеморец, в края на септември. Миналата година обаче нямаше сериозни заявки, да видим за тази ще има ли!  :-P

don_misho

Айде малко улов и от вътрешността на страната  :-)

WaTeR_bOy

Цитат на: deadman93 - 28.08.2008 14:41
Тук ловим,но за жалост днеска ще пропусна,защото съм с температура. :'( :'( :'(

O-o-o Болата и аз съм от тоя край !!!!
Аз си падам по морски риболов с харпун и водолазен костюм.Има едно място рибарите до курорта Русалка там скъсвам каята(попчето).А за заргана може да се мята от Яйлата там минава!

mita4eto2404

Цитат на: don_misho - 29.08.2008 21:29
Айде малко улов и от вътрешността на страната  :-)

Дотук добре, ама глеам отзад на газовия котлон още не си сложил тигана   *DRINK* , такива и аз ги ловя, 3.50 килото ама карам магазинерката да ми ги хвърля от щанда, та да мога с чиста съвест да казвам че лично съм ги уловил  *ROFL*

don_misho

Хм,долавям сърказъм.Никога не съм си купувал риба щото риба не ям,но съм запален рибар от дете,голяма тръпка ми е,тия шарани ходя ги хващам сутрин след работа от един бивш зарибен язовир , оставен тая пролет.Намерих го случайно,разбира се рибата не я плащам,щото язовира вече не се пази.Все още не са го усетили много хора и за сега доволно си излизат прилични шаранчета по 2-3 кила. 8-)

FHM

Миналата седмица в събота на Панчарево на дгата до папура за около 3 часа извадих 10тина шаранчета около 15 см и 20тина червеноперки окоо 10-15см. на бял червей захранката беше промикс за шаран

kratun

Шаранчета 15, че и 20 см са си "зарибителен материал". Ето малко сафрид за разцъкване:

и малко го поизсушихме:

Нарочно е в тоалетната, за да добие онзи неповторим аромат....

.... два пъти по толкова остана за фризера.

Нашата лодка е на колесар.

Военните имаха учения и стрелби от 01.09. до 05.09. и на два пъти бреговата охрана ни вади от морето. Кога ли съм имал късмет?!?!?!

,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

FHM

Цитат на: kratun - 13.09.2008 23:01
Шаранчета 15, че и 20 см са си "зарибителен материал". Ето малко сафрид за разцъкване:

Ем че да ама си направих кефа поне те малки ама борбени :)

Joro Vn

kratun, къде е това- някъде около Калиакра ли? Наистина не е много за мащабите от пролетните улови около Варна. Надявам се поне да е по- едър вече, есенен. И дано се дотътри по-трайно тук, че сега, доколкото чувам, е крайно епизодичен. Че като се върна на 25.09. от гръцката заргана, да ме чака вече!  :-)

kratun

Жоро, това е точно срещу Русалка. Мързеше ни да ходим на юг от Каварна (военните не стреляха там). Бяха затворили акваторията от Шабла до н.Калиакра. Показания улов е за 30-40 мин, докато се появи катера, за да ни изкара. Иначе екзеплярите бяха едри и сочни. Хващаха се по 6-8 парчета, но нямахме късмет с военните.
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

Joro Vn

Добре, добре! По 6-8 броя на пускане-  *THUMBS UP*. Дано се завърти другата седмица около нас. И времето да позволява влизане в морето.  Че тази година само инвестирам в тъками и оборудване, а резултатите до сега са по-скоро плачевни.  :'( На първата снимка, това, дето си стъпал, за спускане на лодки ли е?

kratun

Да, това е рампата за приводняване. На третата снимка лодката е изтеглена с електрическа лебедка на площадката.

denzel

през изминалият месец:

Всичко е за спорта - CATCH and RELEASE !  8-)

schmatka

futbolboy

Абе и аз съм заклет рибар но несъм снимал рибите които съм хващал *SORRY* не е кой знае какво най-голямата риба дето съм хванал е 4,5 килограма шаран и 3 килограма амур  *ROFL* ае наслука  *bg*
Glyptoperichthys gibbiceps
[IMG]http://img237.image

Similar topics (5)

16408

Започната от bigbeer

Отговори: 15
Прегледи: 8393

29359

Отговори: 2
Прегледи: 6363

13546

Отговори: 0