• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

06.07.2025 07:51

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Въпрос за малки скаларии

Започната от gh05t, 09.08.2008 14:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

gh05t

Здравейте, имам малки скаларии, който преди ден почнаха да плуват свободно, та въпроса ми е на каква дълбочина могат да се гледат, при положение че в аквариума в който са не се подава въздух. И веднъж дневно ли да ги храня или по два пъти?

elderonth

При положение ,че не се подава въздух сложи флейтата на вътрешния филтър така ,че да прави леко течение по повърхноста,за да се обменя кислород с водата,храни по 2 пъти дневно по малко,и ако питаш мен пусни 3-4 малки ампуларии за да обират по дъното остатъците от храната.Дълбочината на съда не е от някакво голямо значение.Късмет:)

Лора

Хм! Ти хубаво ми даваш съвети,но никъде не пише дали изобщо има някакъв филтър.Дори и големината на аквариума не е дал.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

spetsa

Два пъти при новоизлюпени скаларии на ден е малко,храни ги по възможност четири пъти. ;-) След това намали храненето на 2 пъти и смяняй 1/3 от водата през ден.

raiko

С артемия ли ги захранваш?

Similar topics (5)

39611

Публикации: 24
Прегледи: 11456

31526

Публикации: 4
Прегледи: 4039

33673

Публикации: 0
Прегледи: 2626