• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 02:18

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

do

Започната от streetspluntep, 17.12.2007 17:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

streetspluntep

18.12.2007 17:13 #15 Last Edit: 20.05.2009 01:31 by streetspluntep
.

mp450

Супер е!Изглежда ми по-голям от 32л.Нищо!Много е хубав!  ;-)

streetspluntep

24.05.2008 12:18 #17 Last Edit: 20.05.2009 01:31 by streetspluntep
.

malomir

Аквариумчето е супер.Само този фон ме дразни.Не мислиш ли че с едноцветен ще е по-добър?

streetspluntep

.
24.05.2008 13:43 #19 Last Edit: 20.05.2009 01:31 by streetspluntep
.

Odisei

Когато работих в фирма за такива работи, лепихме реклами, облепяхме ПВЦ-та големи с фолио, с гумени шпакли(точното име го забравих), с тях фолиото се залепва и където имаше въздух с нещо остричко пукаме и всичко си идва на мястото. Или с гумената шпакла се изглажд докато излзе въздуха. Надявам се да съм помогнал. *privet*

Ant0n86

А има и един друг момент - когато аквариумът се напълни, тези балончета, които остават почти не се виждат, а дори и да се виждат някои тук-там останали, погледа обикновено не е привлечен към тях, а към флората и фауната в аквариума  :-)

pitar92

Братле супер е мноо ефектно се е получило наи много ме радва еи тжа нисктоо растение от пред как се казва а иамш ли друг голям аквариум :)

CellebrO

Браво,браво!  *THUMBS UP* Поздравления и от мен за страхотния аквариум,завиждам благородно,трябва да знаеш!   *DRINK*
Beauty is in the eye of the beholder.

streetspluntep

.
24.05.2008 17:49 #24 Last Edit: 20.05.2009 01:31 by streetspluntep
.

Loshia

Екстра е аквариума много добре се е получил *DRINK*

GrandePippo

Веднага правят впечатление четири неща:

Първо и според мен най-важно: имаш нужда от силна храна  :-)

Второ-ще махнеш и последните сини камъчета, нали?

Трето-кабелите минават през средата на целия пейзаж общо взето. Сигурен съм, че можеш да ги поскриеш.

Четвърто-черен фон? А може би син? А може би бял? Или сив?

Иначе успех с аквариума и поздравления за това, че си се ориентирал към растения.

rookie_gyn

За толкоес мслък аквариум е станало много добре. От мен един съвет само - ако ще гледаш гупи, то вземи ги поне от един вид. Но иначе всичко ми харесва

Yana_666

Браво,имаш наистина красив аквариум!И на мен ми прави впечатление,че изглежда по-голям отколкото е в действителност.Един въпрос-на последната снимка,как се казва раираната (  *JOKINGLY* ) риба над една от гупите ти?И аз имам такива,но не знам какви са.

botan

Рибка зебра, данио /Brachydanio rerio/ с воални перки. :-)