• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 22:39

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте, част 2

Започната от Longanlon, 08.01.2007 23:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

hunky

здравейте,
за да не отварям друга тема ще ви питам в тази някой дали си е имал работа с лаптопи Тошиба, интересуват ме намирането на драйвери за ХР, най-вече за аудиото и двд-то *HELP*

miTko

За новите машини е проблем, независимо от производителя, т.е. ако няма на сайта да си дръпнеш за съответния модел значи има поддръжка само за виста...Това е положението. *dontknow*
Разни мои АКВАРИУМИ 

hunky

абе уж има на сайта, обаче не всичко работи, тези за звука например не можаха да се инсталират даже *MODERATOR*

balthazarvn

след преинсталация не мога да си пусна звука в Скайп, камерата ми е с вграден микрофон.Инсталирал съм драйверите, картина има ама звук - не.Гледах във волуме - микрофона е включен,в реалтек-а също.Може ли да е от аудио драйвера на комп-а, сега съм Реалтек и ако го сменя с Си-медиа дали ще стане? или накъде другаде е проблема?  :-!

FHM

Купи си микрофон не са скъпи моя го купих за 3 лв

barabata

hunky , дай модела на лаптопа.

Ако звука е HD има едни кръпки дето трябва да се инсталират предварително за да може драйвера да се инсталира.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

nikolay_71

Цитат на: hunky - 29.05.2008 18:26
здравейте,
за да не отварям друга тема ще ви питам в тази някой дали си е имал работа с лаптопи Тошиба, интересуват ме намирането на драйвери за ХР, най-вече за аудиото и двд-то *HELP*
Аз имах същия проблем,но си го реших като прочетох това!Сега Тошибата бачка перфектно!Успех!

Лора

Баси,защо не се включи с тоя отговор една седмица по-рано....колко главоболия щеше да ми спестиш.... :duvar:

Програмата Realtek (драйвери за звук) върши странотна работа.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

hunky

мерси много на всички, сега чета саита дето ми даде nikolay_71 и свалям драйвери, а довечера като се прибера ще мъча пак Тошибата

модела е Тошиба сателит L40

Odisei

Лора не забравяй че двете звукови карти на теб и на колегата може да са различни, и твоят драйвер на него немя да стане.  *THUMBS UP*. Поне така мисля.

Лора

Специално Realtek съм го вижала но много модели лаптопи и затова го препоръчах.Незнам дали е универсален,но работи чудесно.Пък и в други форуми препоръчват точно него,независимо от модела на лаптопа  :-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

nikolay_71

Моя  лаптоп е същия е същия,бачка си всичко!  :-)Ако имаш други питанки съм насреща!И аз се занимавах 2 дена с Тошибата,ама я подкарах!

hunky

кажи как оправи записвачката тогава, щото сега ХР-то не я познава и не работи :duvar:

nikolay_71

Инсталирах си Windows от тук,инсталирах всички драйвери за ХР от сайта на Тошиба и всичко бачка без грижи!Не знам с какъв Windows си,с тоя няма проблеми,ако не те мързи да преинсталираш!Звука се оправя по тозиначин!Всичко се държи добре засега няма никакви проблеми!Успех!

hunky

и аз го оправих, мерси много за инфото  *DRINK*

Similar topics (5)

20521

Публикации: 12
Прегледи: 4641

36853

Публикации: 27
Прегледи: 14474

19336

Публикации: 48
Прегледи: 13678