• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 01:51

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Форум-Събор 2008

Започната от bigbeer, 16.05.2008 08:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bigbeer

и кибици трябват.. споко ;)  *DRINK*

Joro Vn

763 прегледа на темата, което значи, че болшинството от съфорумниците са осведомени за мероприятието. Дотук само 5 човека сигурни, от тях четирима варненци. Което значи, дано да греша, че няма практически интерес за участие от провинцията  :-). ЛИЧНО за мен при тази ситуация не ми се прави такава среща, на която 90 и ...% от участниците ще бъдат от Варна. На маса с тях мога, и се срещаме всеки божи четвъртък от 19.00 до 22-23.00 часа. Вече свършиха и казармените истории, и сега пак да седнем една вечер, само че на друга маса.  :-) Срещите извън тези сбирки не ги броя. Надявам се, че ме разбирате за какво става дума. При есенната ни покана миналата година за Синеморец поне щеше да има някакъв нов момент и през деня- риболов, южен плаж за гмуркачи и т.н. На фона на природа, която не виждаме доста пъти през годината /варненци/. Ще чуя все пак и мненията на колегите тази вечер, които присъстват на поредната сбирка.

NO CARRIER

Има една особена болест, наречена липса на пари.  :duvar:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Лора

Бих добавила още една болест-ревнив мъж :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

spetsa

Ми то с толкова мъже ,и с въпроси С какво си облечена като бъркаш в аквариума,направо не е за пускане  :-D Жалко че ще ходите чак до Варна ако беше в Пловдивско щях да дойда да ви вида и аз  :duvar:

bigbeer

22.05.2008 23:10 #35 Last Edit: 23.05.2008 07:55 by bigbeer
Чак до Варна.. ;) Ей го къде е има-нема 300 км ;) Ще си остана май само с тапетчето за десктопа май като гледам каква 'голяма' еуфория е обвзела почти всички..

N.Nobs

Цитат на: Joro Vn - 22.05.2008 21:18
    763 прегледа на темата, което значи, че болшинството от съфорумниците са осведомени за мероприятието. Дотук само 5 човека сигурни, от тях четирима варненци. Което значи, дано да греша, че няма практически интерес за участие от провинцията 

900 километра, 10 часа път, 200 лева за гориво, 100 лева за спане за да изпия 3 бири?Тцъ. *NO*
Заповядайте  в София, ще се радваме да ви посрещнем.  *DRINK*
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

streetspluntep

Цитат на: N.Nobs - 22.05.2008 23:28
900 километра, 10 часа път, 200 лева за гориво, 100 лева за спане за да изпия 3 бири?Тцъ. *NO*
Заповядайте  в София, ще се радваме да ви посрещнем.  *DRINK*
Същото е като някой от Варна да отиде до София.
Само , че Варна е до море , а София е до планина.

ata_nas

Говорихме за Стара Загора и комплекс "Ягодите" (падащ се в близост и с безплатен транспорт за група над 10 човека!!!), ама не би...

bigbeer

:) насила хубост не става..  *DRINK*

miTko

Не, виж сега, майтапа настрана, но Кавала ми иде по-близо баси!
Разни мои АКВАРИУМИ 

M_I_T_A_K_A

Пичове, неискам да ви се меся, но збирка на форум не е ли удачно да се прави в центара на България? Така за почти всички, километрите ще са що годе нормални. С другите съфорумци (от авто клуб) до миналата година си правихме националните срещи на язовир Жрепчево. Отсядахме в Бялата къща мисля, че се водеше... има си 2 басейна, тенис кортове, игрище за футбол мисля, че имаше и разбира се 16 километра язовир за риболов, но вече не ни събира и тазгодишната среща, ще е на Узана. Както знаете, там е географския центар на България, но датите, които сте дали са точно датите на нашата среща и сме си запазили 2 хотела, но има още доста в района. Вариянтите са много, стига да има някой от въпросните места, който да иска да се наеме с организация на подобно събитие.

Поздрави.
Всичко за соленоводната акваристика
Риф Парадайс ООД
0883378215
0899300219

Joro Vn

Темата тръгна от тук:

ЦитатВремето се стопли, лятото дойде почти. 
Хайде някой да се напъне да инициира една сбирка за тези от форума дето нямат друга работа и не са 100% ангажрани !
Или поне тези от морската част на България да насрочат една дата за поне 2-у дневен запой с препиване.. и директни спорове по темата: - кое е първичното? - цихлидарника или градинката, защото на мене ми.. подмирисва-ааа на море..

Всъщност.. ало Варна направете една сбирка на аверите в петък вечер като изключение и постнете един ред за датата и мястото на събитието. Аз ще дойда.. Русе, Айтос и Бургас да не говорим те са близо.. за Филибари и Коко-банда ще стискам палци да се появят.. от Плевен и от Търново спокойно двама трима мога да трейнспортна до морето и обрано.. а Софиянци да му мислят.. 
Имах надежди, че този пост не е индивидуално желание, а замисъл на поне малка група съмишленици. Но надеждата беше май до тук. Поне варненци не останахме пасивни.  :-) С две думи- да слагаме точка по въпроса. А който все пак иска сбирка във Варна- всеки четвъртък от 19.00 ч. във "Викинг" /на "Червения площад"/. *DRINK*

Similar topics (4)

13435

Публикации: 20
Прегледи: 8858

14468

Публикации: 141
Прегледи: 36375

13512

Публикации: 8
Прегледи: 5348

12299

Публикации: 4