• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Петъчна тема с яденье и пиенье

Започната от NO CARRIER, 22.05.2007 02:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

deadman93

Аз пък ловя само по северното и нямам никакво обурудване освен маска и шнорхел,а и ме е страх да ги пипам.Тук също има много но се крият по дупките.

denzel

Винаги като я погледна темата и ми потичат лигите. За това ще пусна и мои творения скоро, за да не се изкушавам...  8-)

}|{opukc

hends

kamos

Ревън в Несебър му викат пагур.
Днес видях двама с неопрени на плажа в гр. Несебър - стара част. Ти откри ли сезона?
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Raven

Мани не мъ питай че ми иде да ревъ с глас.
Направих си нов харпун /дървен/,накупувах си някой неща през зимата,тренирам си апнеята от два месеца вече -два пъти по 30 минути на ден...
И още не съм си топил г..ъ в солена вода тази година :buff:

Направо ще откача,но нещо все не ми се получава ходенето за две три дена както бях планирал- ту време скапано,ту нещо с приятели все не можем да се разберем да съберем групичката...
Всъщност то още никои от бандата не се е похвалил с нещо съществено тази година- сезон ..08 още не е тръгнал като хората,водата е студена и е сравнително безрибно.

Май чак като ходя на първото море за тази година- средата на юни две седмици,после живот и здраве края на септември за още една.

Ако вмъкна няко  уикенд в промеждутака- добре ще е .
ние от дълбоката провинция нямаме ващият късмет да живеем край морето :-(

.....................................................
И по северното има викат паГури ,но в Ахтопол и надолу със сигурност г-то се преглъща леко и почти не се чува,и аз за това от малък си им викам и ги пиша паури,явно е въпрос на произношение.

п.п.
Точно на този плаж ударих първата си котка преди около десет години - много време и носих шипа за спомен в сака си ,но го изтърсих някъде.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

kamos

Ако остане време това лято смятам и аз да се поразкърша с маска и шнорхел от 15 години не съм го правил.
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

deadman93

biska

Малий добре че са съм наял иначе щях да са удавя в собствен сос.

blagoy

Много го ударихте на лаф, време е за ядене. :-D

*DRINK*

70l, 2x18W

ogyy

Петричанец, мароканец и холандец
                        + 
             бира, вино и ракия.   
                                                  *DRINK*

kamos

Оги това руло с тоалетна  хартия за какво ви е? *JOKINGLY*

bigbeer

Истинските мъже пият и ядЪт докато се осерЪт!  *CRAZY*

ogyy

:-D На 'струнните' нещо почнаха да им приплъзват жиците от блажното, та... *ROFL*
Голяма Бира си го каза. Хау!  :-D  *DRINK*

Odisei

МА ДИА , Теи са открии тва време трябва да навестя буната в Балчик за малко попченца  *privet*

Similar topics (5)

32043

Отговори: 8
Прегледи: 34360

4702

Отговори: 5
Прегледи: 5047

33435

Отговори: 18
Прегледи: 10238