• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 01:57

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

нали може да се помайтапя с вас

Започната от federal, 17.04.2008 16:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

federal

Аз сега не мога да разбера ви кво прайте!? Ходите на работа по 8 часа на ден купувате си филтри за аквариумите по за 300 лв, а в същото време пиете мръсна вода от чешмата  :-D Прибирате се вечер и гледате Music Idol. И какво е това от вас??? Вие знаете ли сега в Германия и Италиа, че са произведени сигурно хилядния Фолксваген и Фиат от автомобилните заводи. Германците са щастливи! Гюнтер сега като се прибере у тях, ще изяде едно вюрстче, ще тегли една на Хегел и после ще спят. А вие ядете боб. После се оплаквате след дългите почивки събота и неделя, че нямате финикийски знаци.. Франческо от Франция ще заведе гаджето си на море в Гърция, а вие пак ще си останете пред телевизора.
Ама бива ли така?! :-P

balthazarvn

Ти пък защо слагаш толкова много хора под един знаменател? *STOP*

Shagrath

Ех, ами и ние се надяваме да отидем това лято на почивка по- така. бе то майтап, майтап, ама на голо дупе, нали знаеш? :-)

miTko

Че какво му е на фасула, аз го обожавам! Онзи вурстчето да си го пъхне, нали знаеш къде!? В Гърция съм на 4-ти и 5-ти, не че имам много финикийски знаци. :-P
Разни мои АКВАРИУМИ 

Lan

federal, много ти е абстрактен хуморът, човече! Гюнтер може и да е гей, но Хегел отдавна е само скелет, а със скелет - па бил той и на велик философ - ми се струеа, че сексът нещо няма да върви. Може би си имал предвид Херта все пак...
Колкото до Франческо, той най-вероятно е роден в Италия. Ако беше французин, щеше да се казва Франсоа и като истински французин щеше да предпочете Ница или Сен Тропе.
А за останалото си прав - и водица от чешмата смучем (когато няма бира), и "Music Idol" гледаме (е, поне някои от нас), и "почивките" си караме по нашенското Черноморие... Но това последното е защото сме отявлени, заклети и непоправими мазохисти и все гледаме и на плажа да се тъпчем като в софийски трамвай. Какво да се прави - особености на националния ни характер...
Първият, който е изпсувал вместо да хвърли камък, е баща на цивилизацията.
Зигмунд Фройд

bastuna

Този на аватара ти го отстреляха преди три години нали се сещаш къде .Щото не си разбра местото/ ...........географското де ./
ЛИСТОВКА-ПАМЯТКА СНАЙПЕРУ
Снайпер - это специально отобранный, обученный и подготовленный к самостоятельным инициативным действиям воин, меткий стрелок, умеющий искусно действовать в боевой обстановке. Задача снайпера - уничтожение важных и опасных целей

_777_

Цитат на: federal - 17.04.2008 16:59
.................Вие знаете ли сега в Германия и Италиа, че са произведени сигурно хилядния Фолксваген и Фиат от автомобилните заводи.....................
Хилядните им бройки са произведени много преди да се родиш. *DONTWORRY* :-P
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

spetsa

В България има повече голф 2 и 3 отколкото самия завод е произвел  :-D
Що се отнася до фасула мисля че има двойно значение.Както казва един комшия:Ах вия пак утивате да ***** ,аз фасул трябва пак да ям  :-D За съжаление майтапа е доста истински ма на нас така си ни харесва  :-P

federal

Мисля, че сте се предали момчета! Недейте така :-P Ще оставите хубавите ни жени без мечти  :-D

Lan

Цитат на: federal - 18.04.2008 00:50
Мисля, че сте се предали момчета!
...

Е, сега какво - ще се обиждаме ли?!
Маршал Ней (ако не се лъжа) беше казал: "Гвардията умира, но не се предава!"
Което в по-съвременен вариант звучи така:
"...
И да се удавиме
няма да се даваме..." (група "Джендема")
Така че за никакво предаване изобщо не може да става дума... Ха наздраве!
Първият, който е изпсувал вместо да хвърли камък, е баща на цивилизацията.
Зигмунд Фройд

Raven

....и  при Ватерло гвардията бяга за първи път в историята си и това решава битката,видът на бягащите гвардейци е изумил в еднаква степен и двете воюващи страни.

Което идва да покаже че нищо не е вечно и абсолютно.

Относно вурстчетата ,Хегел и тн.
Ми аз бях там,работих,видях,не ми хареса и се прибрах.
Който си мисли че е по хубаво или не е ходил или е друг тип човек.

Просто не можах да свикна с идеята да съм сам,да нямам личен живот ,приятели,семейство,хоби,забавления,контакти с други хора,нищо извън работа и самотна квартира.
Повечето казват- е да амам парите са повече- и какво си правиш с парите като няма къде и с кой да излезеш?

Аз не гледам телевизия и сигурно заради това ми остава повече свободно време за хобита и други забавления,на запад хората живеят за две неща- работа и ток шоу по тв.

Тук парите ми са по малко но животът ми е много,много по пълноценен.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

miTko

Цитат на: spetsa - 17.04.2008 20:13
В България има повече голф 2 и 3 отколкото самия завод е произвел  :-D
А в Перник има модели, които завода още не е произвел! :-D
Е, който иска, да ходи да живее в чужбина. Както казва един познат - където и да бачкаш все американците са на кяр от това. *dontknow* Знаете защо.
Обаче според мен България съществува 1300 години не поради усилията на тия които са я напуснали! *privet*
Разни мои АКВАРИУМИ 

ironic_

"Майтап" е нещо, което е смешно. *NO*

barabata

Разбрах само едно. Твърде шаблонно мислене задава този въпрос (тази тема).
Това са комплекси - израснал си в среда с недостиг на парици и твоето желание е да имаш пари ( да добиваш вещи ) и да може да пътуваш където искаш  (където ти е втълпено кое е лукса и престижа).

Продукт на своето време и желания резултат на маркетинговите идеи. Идеалният потребител така да се каже.

Аз съм се убедил в едно нещо. Няма значение колко пари имаш - винаги резултат е един и същ - или ги харчиш неразумно и винаги не стигат или ги пилееш проста така с единствената цел да се покажеш че си най. Писнало ми е от такива хора които като ги питаш нещо отговарят съвсем друго. (Подготвяме интериора на един паралия и на въпроса какъв ще е дивана се отговаря "Как какъв?  Поне хиляда лева ще е!" или пък разговор на познати за избраната кухня - "Каква е кухнята?" - "Ами най-скъпата естествено!" )

Страна на комплекси и гъзария. Единствената мечта е повече пари за да ходим на "курорти" натъпкани като в софийски трамвай и се кефим че сме на почивка като в същото време се надпреварваме да купим най-скъпото за да покажем че сме НАЙ.

Изобщо не споделям тези идеали за живота и щастието. Ако искам да отида на почивка ще натоваря колелото с палатката и раницата и ще потърся някое не заселено кътче от родината. Предпочитам да се видя някъде по домашно с приятели и да пийнем ракия и водица отколкото да отида на заведение и да пия водка и безалкохолно. Телевизора се гледа рядко и то повече заради новините за да знаеш какво става от време на време.
Телефона който ползвам е Нокиа 5110 - най-великия телефон има будилник,часовник, калкулатор и може да се обадиш на някого или той да ти се обади ( може и пирони да забиваш с него в сферата на оцеляването и пак ще си работят горепосочените функции).
Работя работа в която аз съм си шеф, не е постоянна и няма много пари, но аз си определям от колко до колко и кога да работя. Намерил съм си жена разбираща живота като мене, имаме си деца и сме щастливи.

В крайна сметка щастието е да споделиш нещо с някого и да го изживеете заедно. Не са парите и възможността да ходиш някъде или да си купуваш разни работи. Парите могат да помогнат на щастието, но не и да го направят.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

don_misho

Ей,бе много философски теми засягате,така става като се изчерпят въпросите около акваристиката.Живейте си живота така както ви харесва и толкова!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg682.imageshack.us%2Fimg682%2F460%2F40101892.th.jpg&hash=84ed4e38032181efb8f0a30ceb594125dba6ea32

Similar topics (5)

34222

Започната от qvo

Публикации: 2
Прегледи: 2440

15434

Публикации: 0
Прегледи: 1942

19751

Публикации: 46
Прегледи: 14151