• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 20:40

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За рибарите

Започната от EviL, 11.03.2005 18:52

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

EviL

Някои пада ли си по шарановия риболов? Вчера си хванах 8 шарана по около1,5 кг! направо се разбих тотално! :lol:

niky

Я сподели къде ходиш. Аз търся място където да заведа децата и да хванат със сигурност нещо.
Най-добре да е платено :lol:

Може и на ЛС.

Живко

ако може сподели и в темата,
шаран на плувка ми е слабост.
кажи поне на каква стръв ги излъга,че толкова рано пролет не пипа на какво да е.
Никой не се е родил научен.

tishovsx

Не го обичам тоя "шарански" риболов...седиш и чакаш, привърженик съм на спининг риболова, повече динамика и по голям кеф, според мен де ! :D  :wink:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

EviL

Лових ги на един микроязовир на 70 км от софия по магистрала Хемус!
На дъно , на торен червей , без никаква захранка и пружина! За чакането, няма никакво чакане улових ги в рамките на 2,5 часа , като доста отървах , защото бях с три въдици!
Язовира е платен по 2лв на човек, но м/у другото освен аз и един колега до мен , никой не е ловил нищо! :twisted: Има малка тънкост която той видя от мен и почна да лови , но не мисля да я споделям ! :lol:  почетете малко за този риболов и все някъде ще се натъкнете на нея !
П.С. Ако не разберете тънкоста няма смисал да ходите! Но все пак наслука :)

77

ти ще попиташ нещо,ама и ние ще те пратим да четеш :lol:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

dido

:-) Даа, ако не споделяме тука пред свои, пред кой да го правим :-)

EviL

Ок, внаех си че ще има натиск! :lol:  
първо правиш система с кука под оловото , и тънкоста е като вързваш къката да не режеш оставащата корда , а да нанижеш на нея едно топче стереопор!Ефекта е че ти държи стръвта малко над дъното!
В четвъртък пак ще ходя , така че ако някой има желание можем да отидем заедно! :lol:

dido

Я кажи кога? Аз мога да се изнижа от работа за известно време :-)

EviL

тъй ката нямам превоз , сигурно сутринта с автобуса , но ще спя там на палатка!

Anonymous

добре де дай някво име на населено място около него спирка на влака вобще някав координат

vlade

Извинявай, но нещо не видях цени на мухарките. Ако имаш все ощте разбирасе. А и дали предлагаш и шнурове за тях.

tishovsx

Има рибета в Ботевградския язовир, не забравяйте, че съм от там.... :D
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Anonymous

Цитат на: "EviL"Лових ги на един микроязовир на 70 км от софия по магистрала Хемус!
На дъно , на торен червей , без никаква захранка и пружина! За чакането, няма никакво чакане улових ги в рамките на 2,5 часа , като доста отървах , защото бях с три въдици!
Язовира е платен по 2лв на човек, но м/у другото освен аз и един колега до мен , никой не е ловил нищо! :twisted: Има малка тънкост която той видя от мен и почна да лови , но не мисля да я споделям ! :lol:  почетете малко за този риболов и все някъде ще се натъкнете на нея !
П.С. Ако не разберете тънкоста няма смисал да ходите! Но все пак наслука :)
Колега  кажи едно име на населено място около него че мисла да го навестя в неделя  :!:

dido

Вече е платено - по 3.50 килото на шарана. Усетили са се дебилите :-)

Similar topics (1)

1686

Започната от FLEXX

Публикации: 23
Прегледи: 11916