• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 20:15

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

как се казва това състояние

Започната от federal, 25.03.2008 18:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

federal

да си дадеш 1/3 от заплатата за нов аквариум и хич да не ти пука, през 5 мин да ходиш до банкомата да видиш дали са ти превели шибаните пари и да не можеш да изтърпиш до края на месеца. Нещо лудост ли е или един вид бездействие на мозъчните клетки под черепа, но ми се струва, че тая вечер ще хвърлям молитви до Господ, ако може по-рано да имам парите в джоба и рязко да офейкам до Киро-стъкларя, царя на мокрия пешкир, лорда на гупите и "куците" жени да му кажа, че искам да си направя заявката за нов 120 лтров аквариум   *CRAZY*

bigbeer

Според мен това е "Псевдо Аква Делириум" - или повечето признаци са такива  *DRINK*.

Joro Vn

Лудост няма да е, защото в този форум никой няма да може да ти даде такава диагноза. Ще трябва безпристрастна комисия от друго място. Все едно луд да пита останалите пациенти около него какво му е състоянието.  :-)
    Ама нещо ми се струва, че или заплатата ти не е на ниво, или наистина този Киро- стъкларя клати не само куци жени. Преразгледай този момент!  :-)

Лора

Ами щом си решил половината от заплата си да дадеш,явно много си обичаш хобито.А това,че през 5мин. ходиш до банкомата-всеки го прави(мисля че аз чупя рекорда)
Цитат на: bigbeer - 25.03.2008 18:41
Според мен това е "Псевдо Аква Делириум" - или повечето прознаци са такива  *DRINK*.
*OK*
П.П.Както ти е тръгнало внимавай къде ходиш и какво правиш,че да не четем по вестниците този път.  :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Shagrath

Ами няма какво толкова де се мислиш, ами отивай при Киро, пък после трябва да качиш и снимки.

malomir

Познато състояние.Никога не съм мислил по въпроса но може би "Тежка маниакална Аква депресия"

iliyana

Вие ме плашите,бе хора  *STOP* Надявам се никога да не достигна до състояние такова,че да си дам половината заплата за риби,аквариум и т.н...при положение,че и жилище имам на гърба да изплащам годиииииииииини напред :'(
Другите не са ми база за сравнение,те са долната ми граница!

federal

Цитат на: iliyana - 25.03.2008 19:22
Вие ме плашите,бе хора  *STOP* Надявам се никога да не достигна до състояние такова,че да си дам половината заплата за риби,аквариум и т.н...при положение,че и жилище имам на гърба да изплащам годиииииииииини напред :'(

срам ме е да поискам заем от приятели за аквариум  :-|

yri

А аз си мислех, че само при мен е така  *ROFL* *ROFL*
Цитат на: NO CARRIER - 13.07.2007 23:05
А пубертетът не е лошо нещо, стига да зарежеш чекиите и да минеш на нещо истинско.  :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.bgphoto.net%2Fphotos%2F6639%2Fo632740807782187500.gif&hash=b11becf546903bddec1630803a595a1cf0b39496

MeTogu

А защо направо не поискаш аквариум?!
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

ceco

Все пак ако има лекар във форума нека се изкаже.Ясно  е, че става въпрос за психически отклонения.Важното е дали все пак са само отклонения или се касае за заболяване.Много се радвам на такива теми, защото разбирам, че има и други ....... като мен  :duvar:

Raven

Аз така стигнах до 700 литров *CRAZY*
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

tishovsx

Гарване ти си пристрастен!
*ROFL*

Опа и си се напушил!
Кога ш'пием по едно ва..
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Raven

Ние събереме ли се с по едно няма да минеме- това е ясно....

Еми айде де- нали има планове за сбирка.
Аз казах да ме броят автоматично за където и да е и когато и да е- каквото се реши  без значение- идваме.
Тази година и жената ще довлека да види какво чудо е.

Лично на мен на Варвара най ми хареса до сега ,но и на друго място да решиме- пак скачам в кервиза *DRINK*

А аквариума си направих само някакви си 700 л. единствено защото ме предупредиха да не качвам повече от тон сумарно тегло в панелката защото евентуално при трус може да се разкачат панелите при свръзките,иначе аз си имах други планове .....
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

miTko

Не, не е лудост, по-скоро безгрижна младост...
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (5)

37092

Започната от TiL

Публикации: 6
Прегледи: 3311

17935

Публикации: 35
Прегледи: 19551

56415

Публикации: 6
Прегледи: 3825