• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

анкета за конкурса

Започната от 77, 17.02.2005 22:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

77

да видим колко хора имат желание да участват в конкурса :D

EviL

хаха 77 много си мобилизиран ! :D
АЗ ще сам парвият записам!
И да внимаваш какви савети ми даваш че искам да сам достоина конкуренция :!:  :)

N.Nobs

В понеделник отивам за грунд :twisted:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Raven

а аз във събота отивам до пазара
сам не мога да го повялвам :D

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

niky

А някаква идея за свестни корени, които не са по една заплата?
Или пък за камъни, които не втвърдяват водата, а са с интересна форма?

Гарван

Цитат на: NikyИли пък за камъни, които не втвърдяват водата, а са с интересна форма?

Време е за излет в природата.  :lol:

GeorgeR

ей хора ... с този конкурс се вкарахме в разходи ... ще трябва и лазерни показалки да си вземем, за да си личи на снимките кои са любимите ни рибки и растения

Хунта

Може да съм сувсем начинаещ, но определено това е стимул за мен :) Да участвам в такова начинание

tishovsx

Много съм далеч от Вас, в това отношение, ама на следващия кОнкУрс ще се пробвам и аз !  :D А като казахте в събота на пазара, и аз ще съм там за да си взема заветния EHEIM.....
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Хунта

Цитат на: tishovsxМного съм далеч от Вас, в това отношение, ама на следващия кОнкУрс ще се пробвам и аз !  :D А като казахте в събота на пазара, и аз ще съм там за да си взема заветния EHEIM.....

Да не мислиш, че аз съм близко :) ... ама нали не е важно да спечелиш ... тръпката е важна!

tishovsx

....остави, къде ще се мерим с тези Корифей....ма ще взема да постна некой снимки, ей така да се види
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Хунта

Е! Сега, принципа на олимийските игри ;) нали знаеш .... днес може и да не можем да се мерим ама след няколко години :) Ще видят те.

niki__s

в моя аквариу има некакво водорасло в единия край и едно керамично пънче.КАКВО мога да направия зяда стане по така.а има и плакат одзад.даите ми съвет.благодария предварително :shock:

Мишо

Цитат на: NikyА някаква идея за свестни корени, които не са по една заплата?
Или пък за камъни, които не втвърдяват водата, а са с интересна форма?
На пазара миналата събота имаше мангрови добри парчета по 15 лв,някъде по около 30 см едното.

ivo

При кого точно ги видя тези мангрови корени на пазара.
Утре преди работа ще минавам през животинския и ако ми харесат може да си взема.