• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

02.08.2025 18:31

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

страно сажителство

Започната от por4eto, 29.08.2007 11:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

por4eto

взех гупи херели на сестра си ,а тя взела 4е пуснала по два барбуса от три разли4ни вида,но от три дни си сажителстват с другите риби без проблел.да о4аква ли скоро да стане не6то или това е нормално =-O

FOZZY

29.08.2007 11:20 #1 Last Edit: 29.08.2007 11:25 by FOZZY
Може да има скоро нахапани опашки :'(но пък може и нищо да не стане.Аз лично съм гледал барбуси и хелери и резултатът беше,хелери без опашки =-O

por4eto

имам един воален мъжки които много би ги иско6ил но тои гони тях вместо те да гонят него.но благодаря 4е откликна толкова бързо *thanks

Trobata

Мисля, че няма да имаш проблем понеже съм слушал, че когато барбусите са пуснати и в аквариума има други риби не ги закачат.

FOZZY

Цитат на: Trobata - 29.08.2007 13:13
Мисля, че няма да имаш проблем понеже съм слушал, че когато барбусите са пуснати и в аквариума има други риби не ги закачат.
И при мен нямаше проблеми около седмица,обаче после стана мътна и кървава.

ceco

Барбусите са рецидивисти.Рано или късно ще подивеят.

dido 1

И моя съвет е ако искаш да се радваш на воалните плавници на рибките си да махнеш барбусите, защото рано или късно ще останат само те в аквариума :-)
544л. Малави

valiovci

задължително 6те останат само барбусите.ако разбирасе не са огнен или ви6нев барбус.

por4eto

тогава смятаите 4е ги подарявам