• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Препоръчайте ми въздушна пушка

Започната от Longanlon, 29.07.2007 17:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lestat

Такава е и моята и смея да твурдя че съм разчарован от нея. Не за друго но уплътнението се скапва доста бързо и трудно се намира (поне аз пообикалях доста за да си намеря). Но като стрелба като цяло не е лоша.

Longanlon

Увериха ме, че имат всички резервни части - а като цяло съм склонен да вярвам на младежа, защото останах с отлични впечатления както от организацията на магазина, така и от знанията и отзивчивостта му да отговаря търпеливо на тъпите ми въпроси по скайп, докато около него звъняха телефони и търчаха разни хора.

Пушката излезе 70 лв с оптика, чашки, смазка и калъф.

Lestat

Аз лично си взех пушката с бонус оптика(гадна, много гадна която направих на леща за макро), без калъф и т.н. от битака за 50тина лева. Наистина като пушка е добра, но като сглобка не е, поне аз не съм доволен, да се надяваме ти да си попаднал на по- успешна серия. След смяна на уплътнението пробиваше щаига от тези за електрокар с обикновенна оловна чашка, в момента от 5м. се затруднява с пласмасова бутилка. Наистина дано да си попаднал на по- успешна серия.
P.S. А и да попитам от кои магазин си я взел, че пак плаче за ново уплътнение.

SS_Division

За калашника не се бъзика има го даже в двата варианта 7,62мм и 5,45мм, 5 патрона в магазина, дървена приклад, абе много як, за 550 лв.

Longanlon

usera

Темата старичка, но някой може да се поинтересува пак, та аз си взех тази Въздушна пушка ХАТСАН 95 SAS Гризли 5.5 дърво . Сравнително точна е и доста силна, не прощава на нищо до 30-40 метра.

Similar topics (1)

26047

Отговори: 2
Прегледи: 2565