• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.07.2025 23:24

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Комбиниране на рамирези

Започната от Desmoria, 17.07.2007 19:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rookie_gyn

А излюпили се хайвера?

Desmoria

За съжаление нямаше тази възможност, защото анциструса му видя сметката.
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

rookie_gyn

Въпросът ми произлизаше от факта, че въпросните ти рибки могат да хвърлят хайвер, но ако не са развити, както и правилно ти е казал Евгени Младенов, той просто ще е неоплоден.

Desmoria

Ами нямах възможност да разбера.
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

rookie_gyn

Следващия път отдели хайверя в инкубатор и ще разбереш дали е оплоден.

Desmoria

Не го направих поради единствената причина, че родителите принципно се грижат за него.

Boby_

Специално рамирезитата не са най-добрите родители сред цихлидите - случва се да забравят, че имат хайвер, дори да го изядат сами.

rakim

Една малка поправка да внеса само,каквито и да са цихлидите със скариди не става съжителството.Постоянно ги гонят и предават богу дух то на скаридите толкова им трябва,аз за това и нямам рамирези и какаду иначе ме кефят много :-)
540л Южна Америка

Desmoria

Благодаря много на всички за полезните съвети, със сигурност ще са ми от полза. Boby_ мерси много и за напътствията. За напред ако имам проблем с тези цихлидки, ще се обръщам към теб и компания. :)

Similar topics (5)

31643

Публикации: 14
Прегледи: 8269

10522

Публикации: 12
Прегледи: 6802

28295

Започната от striker

Публикации: 5
Прегледи: 4537

11325