• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 01:50

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Тикото е голяма кола!!!

Започната от NikolaV, 01.02.2005 09:41

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

NikolaV

Ако някога чуете накой да се бъзика с Тико, покажете ми го!!!  :D  :D  :D

N.Nobs

Първо-честито за аквариума :D  :D
И второ-мисля да се местя-ще помогнеш ли с транспорта :?:  :?:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Radi

Абе размарът в случая лъже  :D  Ама Nikolav къде го пробра :?:  Пита ли Пецата за моя кога ще е готов?

NikolaV

Ами първо мерси, пич...
А, за местенето - Тикото не е мое. Самия аз не съм шофьор, иначе имам книжка де, но това е друга история...  :oops:  :oops:  :oops:
Иначе Тикото, колкото и да го хваля, това му беше на ръбъ на възможностите. Още 10 см дължина и щях да слагам червени лентички за извънгабаритен товар... :)
За местене ти трябва нещо по-сериозно - пикап, баничарка, бус...
А, ако требе хамалогия - свиркай! А, ако не ми мине котка път, до година по това време ще връщаш услугата. Тогава ще дойде ред и на 600 (поне) литровия малавиец...
Ех, мечти...

N.Nobs

Цитат на: "nikolav"Ами първо мерси, пич...
А, за местенето - Тикото не е мое. Самия аз не съм шофьор, иначе имам книжка де, но това е друга история...  :oops:  :oops:  :oops:
Иначе Тикото, колкото и да го хваля, това му беше на ръбъ на възможностите. Още 10 см дължина и щях да слагам червени лентички за извънгабаритен товар... :)
За местене ти трябва нещо по-сериозно - пикап, баничарка, бус...
А, ако требе хамалогия - свиркай! А, ако не ми мине котка път, до година по това време ще връщаш услугата. Тогава ще дойде ред и на 600 (поне) литровия малавиец...
Ех, мечти...
Това беше закачка-секцийте в тикото.хахаха :D
А за помагане-когато кажеш съм насреща :D

П.С. И ще чакаме снимки на всяка цена :!:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

NikolaV

Цитат на: "N.Nobs"П.С. И ще чакаме снимки на всяка цена :!:
Ооо, разбира се...
Чакай само да му сложа пластмасовите водорасли, рапаните, 2-3 замъка, водолаз, глава на крокодил и тапета с корали...
А и златните разбира се...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

niky

N.Nobs

Недей с тия пластмасови водорасли че са грозна гледка.Ако искаш ще ти дам истински.Имам брада,зелени нишковидни,кафяви.Пък ако си харесаш нещо друго все някой ще помогне.
На пазара има и корабчета :idea:

NikolaV

A, може и да ги комбинирам...
Пластмасови, обрасли с истински. Няма ли да е прекрасно!!!  :D
А, корабчето не писах, щото то е по default :lol:

Raven

подводница е истината,и сандъче със съкровища - всичко останало е кич.

а може да си го направиш биотопен - примерно "Негован"
за това ще ти трябват консервна кутия , една обувка , счупена бутилка "пещерска" и накрая черешката на тортата - пукната  дъска от тоалетна чиния.
пък нека някои после каже че не е природосъобразе и неестествен.
а вече за по напредналите в химията и физиката предлагам модел "утаиника на мини Раднево"- тъкмо осветление няма да трябва ,той ще си свети сам с една мека зелена светлина. :twisted:
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Живко

мале,мале какви интересни идеи ще взема да си взаимствам нещо :P  :P  :P
Никой не се е родил научен.

miTko

Цитат на: "Живко"мале,мале какви интересни идеи ще взема да си взаимствам нещо :P  :P  :P
Взаимствай, обаче да не забравиш за раклата, която се пълни с въздух и периодически се отваря... :ang Колкото пъти се сетя , толкова пъти се изприщвам! :evil:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Гарван

Забрави жаба държаща надпис No Fishing.

abaro

Няма нищо страшно във водолазите. Аз преди 30 година като имах единственият в махалата всички други много ми завиждаха :wink:
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

miTko

Цитат на: "abaro"Няма нищо страшно във водолазите. Аз преди 30 година като имах единственият в махалата всички други много ми завиждаха :wink:
Е да, ама сега могат да ги правят от силикон, стават като живи! :lol:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (5)

27091

Публикации: 54
Прегледи: 27999

42589

Публикации: 9
Прегледи: 4448

3598

Публикации: 7
Прегледи: 3035