Иакам да попитам колко се вари това телешко сърце. Аз го сварих хубаво примесех го с миди и калмари които са добре сварени и какво се получава. Рибите не го харсват държат го в устата и след време го плюват. Ако е сурово има ли опастност за рибките?
Публикациите са слети: 06.02.2016 00:46
Хора моля ви одговотете ми
Не се вари! На какви риби ще го даваш и какво още слагаш?
На астронутуси
Публикациите са слети: 06.02.2016 11:33
Значи сърцето мидите и хека да бъдат сурови и просто смляни. Гледах рецептата за дискуси и затова ги сварих. Може и сурови. А ролца от раци?
Аз хек не съм слагал. Ролца от раци да, също и чушка (попарена), чесън и желатин. Нали махаш жилите от сърцето? И друго аз добавям тетра дискус в каймата по мои наблюдения я харесват повече.
Махам ги и го почиствам старателно но всичко това го сварих и неискат да го ядат