• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 06:36

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Райското кътче (езеро) на lerby

Започната от lerby, 09.08.2011 17:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

Да ти кажа чесно, в Неделя сутрин си бих пил кафено до езерцето под този навес.  *BRAVO*

bo

Благодаря за отговора колега и успех с езерцето  *DRINK*

Slaff

Цитат на: lerby - 11.11.2012 08:32
Решил съм на пролет да ги пусна. Искам да ги отгледам вътре!
Мен ако питаш пускай ги сега водата е много и ще дръпнат доста до пролетта ако са "навън".
Не сее притеснявай да не измръзнат - само трябва да спазиш постепеното сваляне на температурата.

bo

Да ги изкарам в една кофа сутринта и да стоят 24 часа в нея и тогава да ги пусна в езерото ?
*DRINK*

lerby

Какво ви е мнението за това:
http://www.koiphen.com/forums/showthread.php?117168-DIY-Gravity-feed-Sieve-filter
: 15.03.2013г 17:05ч
Малко снимки на добитъка от днес. Миналата събота бях решил да махам парника, но впредвид температурите последните дни, добре че не го направих.

Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

xoxi

За сито филтъра има пусната тема под твоята от borko7,аз дълго време мислех дали да си правя но се отказах поради скъпите сита макар че има компромисен вариан със сито от петкос (машина за почистване на семки) ситата не са толкова ситни и са спродълговати отвори.
Рибите са супер ,при мен вчера заранта температурата беше 9 градуса без да е завито езерото.
Миналата година твойте не хвърляха ли хайвер ,при мен е пълно с малки от миналата година.

lerby

Цитат на: xoxi - 16.03.2013 14:05
Миналата година твойте не хвърляха ли хайвер ,при мен е пълно с малки от миналата година.

Кометите хвърлиха, но докато се усетя го бяха изяли. Живот и здраве тази година ще го извадя отделно от тях.

свилен стефанов

Браво колега доста са пораснали.А какво стана с разширението ,кога започваш?
Поздрави!!!
От повече глава не боли.

lerby

Цитат на: свилен стефанов - 17.03.2013 07:46
Браво колега доста са пораснали.А какво стана с разширението ,кога започваш?
Поздрави!!!

Тъй като разширението е свързано с наливане на бетон, за сега изчаквам да се пооправи времето. Аз нямам друг избор, ти си виждал локвата. Но като тебе съм се огледал в друга част на двора и евентуално старото езерце може да остане само за подрастващи.

xoxi

То който се зариби , старото езеро постоянно му изглежда малко  *THUMBS UP*

lerby

Цитат на: xoxi - 17.03.2013 09:28
То който се зариби , старото езеро постоянно му изглежда малко  *THUMBS UP*

То това нашето си е болестно състояние!

evgeni enduro

Цитат на: lerby - 17.03.2013 09:37
То това нашето си е болестно състояние!

НаправИ го веднъж!
Аз тръгнах от такава локва, преправях я няколко пъти, после по-голяма, и тя претърпя интервенция, сега се оглеждам около езерото, но късно се сещам ....
Имаш възможност, викай багера и го изкопай един път завинаги. После само ще седиш на брега да му се радваш, без да мислиш за глупости. А ако пак ти малее ще се наложи първо да изкупиш имотите около теб!

П.С. Колко градуса е водата при теб? В моето е около 5 градуса, което наложи да отложа командировката на рибите ми напред във времето. Уж тръгна да се затопля, покачи се температурата и бях в бойна готовност да изкарвам шланговете, ама ...
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

lerby

Вчера сутринта беше 8 градуса. Днес не съм я гледал.

lerby

Започна се!

Малко по назад в темата, съм показал какъв трябва да е крайният резултат.

lerby

Малко от аквариумните красавици:

Similar topics (5)

46583

Публикации: 11
Прегледи: 9471

56639

Публикации: 3
Прегледи: 2946

27092

Публикации: 5
Прегледи: 6930