• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.06.2025 13:06

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Мнения за Canon PowerShot530 ?

Започната от PROLOG, 27.06.2006 15:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

PROLOG

Май тук има доста хора ,които разбират и от фотография (те изглежда двете неща често са вързани)  :roll: Обмислям покупка на един PowerShot530 и ще е полезно да разбера мнението ви за него.
инфо : http://www.dcviews.com/_canon/a530.htm

п.с ясно , че на тая цена не може да се намери нищо сериозно , но все пак ...за "обща" употреба

onion

за обща употреба е ОК , аз съм с Канон А 400 и смея да кажа че опиката му е доста по-добра от на останалите апарати в този ценови клас , просто в ниския клас Канон си правят оптиката сами а не ползват някоя еФтина такава на големите фирми ... мисля че за това за което ще го ползваш е много добър , но аз съм фен на Канон , следователно съм пристрастен ;)

Xektor

Аз съм с Panasonic DMC-LZ2 и съм много доволен от него. Има оптичен стабилизатор който върши отлична работа. Взех си го на изплащане и почти не го усещам при изплащането. Сега съм хвърлил око на новия модел на този апарат  :D

П.П. може да съм малко  offtopic  сори за което

onion

@Xektor
да , този панасоник също е много добре , като характеристики даже е по-добре от Канона , ОБАЧЕ вкарва малко шум в снимките... не че е болка за умиране
не го посочих щото човека пита за Канона :)

@PROLOG ако се кефиш на Панасоник взимай ЛЗ2-ката ... няма да сбъркаш ...

Similar topics (5)

5468

Публикации: 2
Прегледи: 3337

6597

Започната от tishovsx

Публикации: 14
Прегледи: 8293

45169

Започната от Charliie

Публикации: 11
Прегледи: 5388