• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 14:16

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Конкурс за снимка на аквариумни обитатели (I кр) - КЛАСИРАНЕ

Започната от Boby_, 26.06.2006 09:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Цитат на: "EDD"Честито на победителите от мен. А Boby_ , за композицията - тя по принцип си е до усет, а на мен той малко ми липсва. Все пак мисля че този опит стана по-добър. Иначе оргиналната снимка изглежда така

За мен твоята снимка е най-живата, затова съм я оценил най-високо от всичките. Разгледах и профила ти във фотофорума. :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

botzi

ЦитатИ аз... :? Коментари няма да коментирам, само ще цитирам един: "тва не го знам кфо за това гласувам с 1"

Е аз съм написал какво е да му се невиди :( .[/quote]

веско

Първо благодаря на тези които са поставили моята снимка на първо място,но мисля че не е заслужено.И за мен снимката на ЕДД трябваше да спечели.Мисля си че следващите конкурси ще са още по стойностни и че е време да се оценява от жури.

6aro

Цитат на: "miTko"
Цитат на: "6aro"Имам въпрос към miTko.
Адаш, коя перка ти се вижда не цяла, защото аз не виждам такава? За фокуса съм съгласен, но това беше най-добрата снимка. :(

Писал съм:

"Чудесен екземпляр, още малко фокус и цяла опашка..."

Исках да кажа, че опашката е малко кръцната. :wink: Ако е кроп, остави малко пространство отзад.

аха! Да кроп е. Друг път ще знам. :wink:  :)
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

malomir

При цялата армия цихлидари(в което няма лошо,и аз много ги харесвам)ми стана много приятно че сте класирали моята снимка на 3-то място.Наистина не го очаквах.Пуснах снимката е така нещо да се случва.
Излишно е да благодаря на всички които са си дали вота за мен заслугата е изцяло на тези страхотни Rainbow риби за които тепърва явно ще се говори(даи боже повече интерес)
Лонги това бяло нещо отпред която те дразни е разбитата мутра на този красавец след схватка със себеподобен което ме накара да сложа на моята скромна снимка заглавието "Побойник"

Longanlon

хаха верно ли? аз си мислех че е някакво боклуче във водата
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

miTko

Цитат на: "botzi"И аз... :? Коментари няма да коментирам, само ще цитирам един: "тва не го знам кфо за това гласувам с 1"

Е аз съм написал какво е да му се невиди :( .[/quote]
Да.Пък дори не е и нужно.Аз не познавам повечето цихлиди, но това не е основание да им напраскам единици.Хич да не ти пука. :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Bunz

Нещото, което ме разбива и което е често срещан коментар на някой оценяващ ...Рибата ми харесва, затова съм дал най-високата оценка. в конкурс за фотография!

niky

A защо пък не?! Дори и без такъв коментар повечето са гласували на този принцип.

Неведнъж съм казвал, че всичко е субективно. И колкото и да мислим за жури, тайно, явно и т.н. гласуване...винаги ще е така.

Още повече, че тук не знам да има професионални фотографи. А тия дето са, да кажем, с "повишен интерес" към фотографията никакви ги нямаше на конкурса    :bravo

Bunz

Цитат на: "niky"A защо пък не?! Дори и без такъв коментар повечето са гласували на този принцип.

Неведнъж съм казвал, че всичко е субективно. И колкото и да мислим за жури, тайно, явно и т.н. гласуване...винаги ще е така.

Още повече, че тук не знам да има професионални фотографи. А тия дето са, да кажем, с "повишен интерес" към фотографията никакви ги нямаше на конкурса    :bravo

Ми сигурно е имало защо.

77

браво на веско :D най после да не е на трето място :wink:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

Similar topics (5)

3924

Публикации: 1
Прегледи: 2760

3196

Публикации: 19
Прегледи: 9939

6790

Публикации: 24
Прегледи: 15127

31726

Публикации: 0