• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 20:50

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Конкурс за снимка на аквариумни обитатели (VI кр)-КЛАСИРАНЕ

Започната от Boby_, 25.06.2007 08:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

glorious

ааа за това ли рейтинг-а ми паднал?  *DONTWORRY*кво да се заяждам иначе, аз в прав ред казах още в началото,че тая снимка не е читава за мен и не виждам що е на трето място, но както казаха - "глас народен..." .


Boby_

Абе чешете си вие вече езиците май, ама карай да върви. :-)
Ако трябва да обобщя, май надделява мнението да оставим нещата, както са и да взимаме някакви мерки само в най-крайни и фрапиращи случаи.

spetsa

Още когато траеше гласуването,знаех кой ще е победителя.За другите бях доста объркан.Според мен ако се направи анонимно ще е по добре но за това си има хора които да решават.Поздравления за Стас за хубавата снимка.

Stas

Мерси за поздравленията.
По принцип снимката можеше да е още по-добра... Имам си едно наум ;)

Аз гласувам пълно доверие на Боби!
Нека направи нещата по свое усмотрение.
Ако на болшинството не им харесва ще си проличи - конкурсът ще замре...
Много сложно става, когато всеки започне да дава съвети и мнение - така или иначе няма да има консенсус никога!
(Така сме си устроени :)).

dido

Цитат на: glorious - 28.06.2007 22:38
ааа за това ли рейтинг-а ми паднал?  *DONTWORRY*кво да се заяждам иначе, аз в прав ред казах още в началото,че тая снимка не е читава за мен и не виждам що е на трето място, но както казаха - "глас народен..." .

Рейтинга ти може и да е паднал, знам ли, не ги следя.

Мисля не е коректно като участник в конкурса да говориш така за другите участници и колеги, още повече - призьори.

glorious

ех,дидо,дидо, от едно време си ми имаш зъб и тва е *NO*...винаги има такива коментари като моя- "за мен тоз и тоз требваше да са на първо и еди кое си място, моите фаворити бяха тоз и тоз, тая снимка не става и т.н". това е...! не коментираме по-време на конкурса, коментираме след него, вечно има недоволни,къв е проблема сега? че харесвам повече снимката на бобинфс? ми мой си проблема..нема да взема на чолева мястото...само си лая  :-D така че споко, ако имаш против да изразяваме лично мнение, казвай да бягаме овреме от форума  *privet*

dido

Абе пишламе къф зъб бе, какви коментари. Коментари и оценки не съм давал на тоя конкурс още от първата му ревизия насам точно заради такива хленчове като твоите. И какъв рейтинг те гони нещо не вдявам. Рейтинга във форума се следи съвсем точно кой какво е давал и на кого, и на мене ми е доволно добре известно кой ти е свалил рейтинга. И това не съм аз, не ме карай да ти водя за свидетели още трима модератори.

Пиша ти да не хленчиш срещу колежката от Пловдив, някак си не е колегиално и не е мъжко просто. Жената си прави съвсем добри снимки. Защо мислиш, че ти си снимал нещо по-добро от нея, та да недоволстваш ?

Longanlon

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

glorious

давай да се запознаем, аз съм пешо, не пишламе... *DRINK*

dido

Еми можем да се запознаем пешо, викат ми Байхуй  :-D

don_misho

Абе що се джавкате за глупости,познавам Пешо лично,мога да твърдя,че е доста навътре във фотографията и е в пълното си право да обсъди снимка положително или отрицателно,та дори тя да е и на първо или независимо кое място,а и мисля,че правилата на форума не забраняват това,при положение,че всички негови мнения са след завъшване на конкурса.Лично мен ме подразни забележката,а какво остава за него.Някой беше казал нещо за демокрация...свобода на словото и т.н.,вярвам че това важи и за нашия форум.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg682.imageshack.us%2Fimg682%2F460%2F40101892.th.jpg&hash=84ed4e38032181efb8f0a30ceb594125dba6ea32

NO CARRIER

Дидооо, Байхуй такъв! Един конкурс ни остана, недей да гониш участниците, ей!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

dido

Може бе как, всеки може да говори каквото си иска. Може примерно да теглим една п***a-майна на vcholeva дето е спечелила третото място, ама това ли е начина да се поздравят призьорите не разбирам ?

sloncho

Вземете се в ръце колеги. Взе да става грозно.
160 л. (серпи, молинезии); 100 л. (Melanotaenia boesemani, Melanotaenia lacustris, Melanotaenia herbertaxelrodi, Melanotaenia trifasciata, Phenacogrammus,Brycinus longipinnis, Ancistrus) 50 л. (Iriatherina werneri, Red Chery); 24 л. растения; 25 л. (Раци)

Similar topics (5)

6651

Публикации: 24
Прегледи: 22449

31726

Публикации: 0
Прегледи: 2301

7944

Публикации: 2
Прегледи: 2572

9223

Публикации: 23
Прегледи: 11595

3054

Публикации: 48
Прегледи: 19071