• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
19.05.2024 11:23

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Зареждане на CO2 в гр.Бургас

Започната от Чакъров, 10.10.2012 18:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Чакъров

Колеги ( Бургазлии ) споделете къде ходите да си пълните бутилките с въглерод.

Благодаря предварително

chaykov

аз не мога да ти кажа ама мисля ако попиташ в някоя кръчма кой им доставя цо-то за бирата... бързо ще разбереш къде ги пълнят...
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!https://s1.postimg.org/43tluyw8fj/aqua.jpg[/url]

Klens

Здравей колега. В складовата база на РКС Бургас зареждат бутилки. И за да съм по точен с опътването до мястото, след завод Хемус.
Имаш ли вода около теб, влизаш в историята, нямаш ли, чакаш отвън.

abaro

Аз бих препоръчал зарядната станция в складова база "Корал". Това се намира в Комлука, зад магазина "Шкода". Завиваш по пресечката, на която беше преди Родопа, сега там на ъгъла продават Шкода, след Шкода, вляво има портал. Влизаш вътре и на около 40м вдясно е зарядната станция. Имай пред вид че е възможно да те накарат да я оставиш и да си я вземеш по-късно.
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

senzar

Цитат на: Klens - 20.10.2012 23:15
Здравей колега. В складовата база на РКС Бургас зареждат бутилки. И за да съм по точен с опътването до мястото, след завод Хемус.

Там два пъти ми заредиха бутилка  JBL ProFlora (500g) и след това ми отказаха с мотива, че "тези бутилки не ставали за пълнене". Остава само зарядната станция в складова база "Корал". Ако някой друг знае друга станция за пълнене да сподели.

wwladoo

Аз съм разочерован,от там преди Хемус ,вляво навътре---преди 10 дни отидох за първи път там да заредя,по нали реклама от колега че бил голям майстор и му ремонтирал крана на бутилката.Трябваше и да смени уплътнието на крана,само като го видяхме с колегата с който бях в момента,с каква ,,дървена,, и огромна отверка, маха и слага уплътнението по абсолютно некадърен начин и още като го слагаше новото го нарани и ми стана ясно,що за майстор е иначе гъзар със ланец дебел два пръста на врата и с пистолет на колана работи--пълни СО2 ;-) :-D-- за бащата става на въпрос,защото има и младо момче сина му,който също не е в час..И за уплътнение което струва 15-20ст. удари един петак,ако знаех че е такова сам щях да си го сменя, ама нали при ,,,майстор,,,.А кантарите му са сигурно отпреди 40-50 год.,резултат бутилката--3кг. свърши за 14 дни--а съм карал с нея месеци.....Не ви съветвам да ходите там--особенно за ремонт...
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

senzar

То и аз така! Бутилката полупразна! Пълна некомпетентност! Момчето поне се опитваше да свърши работа, а именно баща му каза повече да не се пълнят такива бутилки, че не ставали затова. Повече там не отивам.

hunter

Аз зареждам зад сервиз Шкода на Индустриална. Последното зареждане на бутилка 0.500 ме изкара точно 1година при подаване на 2балона в секунда.

senzar

Цитат на: hunter - 09.03.2014 14:11
Аз зареждам зад сервиз Шкода на Индустриална. Последното зареждане на бутилка 0.500 ме изкара точно 1година при подаване на 2балона в секунда.

И аз заредих там на 20.03., а вече бутилката е почти празна. Започват да ми се изчерпват възможностите.

hunter

Цитат на: senzar - 23.03.2014 07:54
И аз заредих там на 20.03., а вече бутилката е почти празна. Започват да ми се изчерпват възможностите.
Колега имаш теч. Аз преди като заредя и ме изкарваше 3 месеца. И ми се стори твърде малко. Взех сапунена вода и почнах връзките наред. Оказа се, че от маркуча който е забоден в клапана изтърва по малко. Стегнах с кабелна превръзка(миша,свинска опашка) и след това ме изкарва по 1 година. Так си провери и ти снадките защото съм почти сигурен, че ти фъщи от някъде леко и за това бързо свършва.

senzar

Сложих бутилката изцяло под вода - няма теч. Сложих и брояча на мехурчета и там няма. Просто не знам. :-(

marinski4444

Фирмата която зарежда бутилки в складова база "Корал" се казва "СОЛ България" ЕАД и телефона им : 056/842-248
Работят до 16.30 часа
П.С. Преди малко говорих с тях и реших да споделя координатите им. Дано съм бил от полза за някого!

Caxapa

Цитат на: senzar - 23.03.2014 15:26
Сложих бутилката изцяло под вода - няма теч. Сложих и брояча на мехурчета и там няма. Просто не знам. :-(
Теча може да има след спиране на газта вечер. Не съм чел цялото обяснение но е  нормално като спре магнетвентила  да има някъде "надуване" и някое уплътнение или връзка да дава утечка.

K02irs

Здравейте, може ли някой да даде актуална информация, къде мога в Бургас да си заредя бутилка с Со2. Мерси предварително

senzar

Здравейте! И аз да се "похваля". Вчера заредих бутилка JBL 2 кг. за трети път от складова база "Корал". И днес гръмна. Препълнена. Нямаше ме вкъщи. Жената и децата в шок. Вече се изчерпах с възможности за заряд в Бургас.

Similar topics (5)

57695

Публикации: 3
Прегледи: 3969

26344

Публикации: 6
Прегледи: 9011

54646

Публикации: 8
Прегледи: 12151

59763

Публикации: 1
Прегледи: 14017

54246

Публикации: 1
Прегледи: 4521