• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
26.05.2024 05:30

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

съставни елементи на Со2 системата

Започната от Михaил, 28.12.2016 19:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Михaил

Здравейте нов съм в това хоби относно Со2. реших да си направя една система по метода направи си сам. Изчетох доста теми относно системата полезни и не полезни части.
Та някой може ли да ми опише точно кои са полезните - задължителни елементи и от къде в София могат да се вземат на по ниска цена.

tova_onova

Здравей, виж тази тема. Всичко е описано много добре. http://aquariumbg.com/forum/napravi-si-sam/samodelna-so2-sistema/
Моята система съм я купувал от тук. http://www.ld-gmbh.com/ Хората са наясно, трябва само да им кажеш, че ти трябва система за аквариум и те ти нареждат компонентите. Само трябва да решиш дали ти трябва ел. магнитен вентил.

kuvert

Бутилка,редуцир-вентил (РЕДКО-около 50 лева), ел.клапан (има и китайски,има и хубави.В КАМОЦИ са цифра),иглен клапан,щуцер,нипели. Това е на бутилката. След това брояч на мехурчета (може да се направи самоделка-шише за урина от аптеката и две игли за спринцовка) и най-важното-реактор.

Михaил

Цитат на: kuvert - 29.12.2016 12:12
Бутилка,редуцир-вентил (РЕДКО-около 50 лева), ел.клапан (има и китайски,има и хубави.В КАМОЦИ са цифра),иглен клапан,щуцер,нипели. Това е на бутилката. След това брояч на мехурчета (може да се направи самоделка-шише за урина от аптеката и две игли за спринцовка) и най-важното-реактор.Благодаря много, колега. Имам бутилката, мисля да сложа всичко както си трябва. Мислех да поръчам от Ибей готови има там някакви манометри, винтили всичко комплект, но най - евтиния излиза към 100 лв. Колега ползва от тях, но ми се струват нещо афифни, по чуждите форуми ги хвалят много, колегата е доволен, но се притеснявам от някакви изпускания и т.н. ще погледна в тази фирма, ако може да го окомплектоват директно, ще отида при тях.

Публикациите са слети: 02.01.2017 18:48

реактор на 50 литров аквариум !? Казаха ми че реактор се слага над 100 литра.

Similar topics (1)

54280

Публикации: 3
Прегледи: 3192